LotteN skriver:
Nå, nu har jeg fået styr på fryseren og blevet total opsat på der skal laves madplan.
Af kød har jeg følgende:
kyllingefilet
pølser
oksefars
svinefars
koteletter
nakkekoteletter
Fadkoteletter
Flæskesteg
ribbensteg
scnitzler
ja, det er vidst det... er der så nogen der har nogle super gode forslag til noget mad? (så vi ikke får det vi altid plejer og få

Med kyllinge filet ville jeg enten lave dem med bacon om og i ovnen... eller lave wok mad eller kylling i cola.
Med pølserne ku du lave pølsehorn, eller bruge dem som fyld på feks pizza... Eller i en gang biksemad af evt rester fra andre dages aftensmad.
Oksefars kan du lave lasagne, spaghetti, farsbrød, muosakka, burgere osv af..
Svinefarsen er god til frikadeller, krebinetter eller sammen med oksefarsen til en forloren hare.
Koteletterne ville jeg bare stege og lave gulerods/kartoffel fad til.
Fad koteletterne ville jeg panere i æg og rasp, lægge i et fad og hælde flåede tomater, championer, fløde og cocktail pølser ved siden af og stege det i ovnen mens jeg lavede ris dertil.
Scnizlerne ville jeg også panere og lave med pomfritts ærter og bearnise til.
Og så har du jo ret meget mad der kan laves kød biks af dagen derpå... feks flæskestegen... flæskesteg den ene dag, sandwich den anden og biks den trejde...
Anmeld