ladydan1 skriver:
det er da super flotte!
har du smeltet alm. dumle?? Har overvejdet at prøve , men har tænkt at det der karamel noget ville gøre det underligt at piske.
Og kiwimoussen...kan vi få en opskrift på den?
:-) Sisse
tusind tak! 
Ja det er bare al. dumle og så fløde.
Lavet af ca 100g dumle og 1/4 piskefløde. Dumles smeltes i en gryde sammen med fløden og når det er smeltet, sætter jeg det på køl natten over og pisker det så lige inden jeg kommer det i kagen.
Kiwimousse-opskriften er her:
8 kiwifrugter
1 dl vand
1 1/2 dl sukker
4 blade husblas
1/2 l piskefløde
1. skræl kiwierne og skær dem i skiver. Kog kiwi skiverne i vand og sukker i 4-5 min. Kom blandingen i en foodprocessor og miks til det er en jævn masse.
2. udblød husblasen i koldt vand i 10 min. Smelt husblasen i det vand der følger med husblasen. Rør lidt kiwiblanding i husblasen, og mix det i resten af kiwi massen.
3. Pisk fløden til skum og vend kiwimassen i. Stilles koldt i 4 timer.
- denne mousse er rigtig lækker men meget kraftig og tydelig i smagen.
Velbekomme 
Anmeld