Hjælp?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

795 visninger
5 svar
0 synes godt om
14. januar 2009

Rasmine

Kan man lave boller (til boller i karry) af kun hakket flæskefars?
Eller skal det være kalv/flæskefars?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

14. januar 2009

Diana...

Mebach skriver:

Kan man lave boller (til boller i karry) af kun hakket flæskefars?
Eller skal det være kalv/flæskefars?


Du kan sagtens godt kun bruge flæskefars det gør jeg

Anmeld

14. januar 2009

malou

min kæreste er slagter.. du kan sagtens bruge flæskefars.. du kan ikke smage forskel alligevel siger han!!! Nogle gange køber jeg bare en medister og trykker boller ud af den og ned i kogende vand!! DØDNEMT og smager kanon godt til boller i karry.... og så skal der naturligvis hakket æbler i saucen.

knus malou

Anmeld

14. januar 2009

Rasmine

malou skriver:

min kæreste er slagter.. du kan sagtens bruge flæskefars.. du kan ikke smage forskel alligevel siger han!!! Nogle gange køber jeg bare en medister og trykker boller ud af den og ned i kogende vand!! DØDNEMT og smager kanon godt til boller i karry.... og så skal der naturligvis hakket æbler i saucen.

knus malou


HVA?
NEMT!
Især når man ikke har æg hjemme.


Æbler i saucen?
Hvornår skal de puttes i?

Mette - komplet knold, på madområdet

Anmeld

14. januar 2009

malou

Mebach skriver:



HVA?
NEMT!
Især når man ikke har æg hjemme.


Æbler i saucen?
Hvornår skal de puttes i?

Mette - komplet knold, på madområdet


Ja det er super nemt med sådan en medister... det er jo rørt fars der er i!!! jeg plejer at putte de fint hak. æbler op i saucen samtidig med bollerne så de stadig har lidt bid. Pøj pøj

og velbekommen.. knus malou

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.