Nu ved jeg ikke hvordan du laver fadkoteletter, men her er en dejlig måde og lave dem på.
Jeg panere dem og vender dem ganske kort på panden , så de lige blive brune.
Jeg bruger kun ganske lidt fedtstof, så de ikke feder en masse, selvom der er panering på.
Så ligger jeg dem i et fad om lægger en masse grønsager ved. Ærter, majs, peber tern, tomater, brocolie og blomkål og så ind i ovenen og stå i 3 kvarter på 200 grader.
De bliver så gode og så møre.
Man kan evt puttte noget mælk ved, som man så kan lave sove af.
Så putter jeg bare noget maizena jævner ved lige inden de er færdige og så feks ris eller kartofler her til.
Ellers kan du skære dem i tern og lave karry gryde af dem.
Så skal du bare lade dem koge til de er godt møre og så lvae en karrysovs at det vand de har kogt i.
Det smager også rigtig godt..
Kh PIa.
Anmeld