hehe.. Ja jeg er bare en knold til sådan noget 
Værsågod så! Vi skal jo hjælpe hinanden 
Uge 1:
+ det sædvanlige, som mælk, smør, brød, pålæg, frugt og grøntsager, og indgredienser til salat, samt mel og sukker og becel.
- 2 pk. bacon i tern
- 2 - 2,5 kg. kartofler
- 2 x 500 g. oksekød
- 1 ds. tomatpuré
- Hvidløg
- 1/4 fløde (lasagne)
- Lasagneplader
- 6 burgerboller
- Svinekam, ca. 2 kg.
- Franske kartofler

Uge 2:
- Forårsruller
- Ris
- ca. 10 stk. stribet flæsk (2 voksne og 1 barn)
- Rasp
- 1 kg. kartofler
- Frisk persille
- 1 pk. bacon i tern
- 6 æg
- 4 stk. kyllingefiletter
- 1 stor pk. svinefars
- Ribsgele til sovsen (forloren hare)
- Stribet bacon (forloren hare)
- Frysepizza´er (eller hvad man syns´?)
Uge 3:
- 500 g. svinekød
- Løg
- Ris
- 1 ds. tomatpuré
- 1/2 fløde (delt op i to til sort gryde og svinekoteletter i ovn)
- Svinemørbrad
- Pikantost (mørbrad)
- Stribet bacon (mørbrad)
- 2 kg. kartofler
- 6-8 svinekoteletter
- 1 pk. bacon i tern (svinekoteletter)
Uge 4:
- 500 g. oksekød (kødboller - evt. nogle til frysning oz?)
- Hvidløg
- Løg
- Spagetti
- Parmesanost
- 8 tomater (til både
- 4 kyllingefiletter
- 1 høne
- 1 ds. asparges
- Broccoli
- Tærtedej
- 1/4 fløde (broccolitærte)
- 1 pk. bacon. (b. tærte)
- 1 ds. cocktailpølser (b. tærte)
- 3 æg
- Pk. pasta carbonara fra Knorr
Det skulle vidst være det
skal du ha´ opskrifter, må du lige sige til 
Anmeld