Psc

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

879 visninger
2 svar
0 synes godt om
20. august 2011

Anonym trådstarter

Godmorgen folkens. Håber virkeligt der er en kage ekspert vågen. Hva er forskellen på PSc og almindelig sc? Har nemlig glemt at købe palmin og står med min kage nu. Er det ligeså ok bare at bruge sc. 250 g smør 250 g flormelis ?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. august 2011

MLT

Jeg ved ikke, hvad forskelllen er, men jeg plejer at bruge usaltet smør og flormelis  

Anmeld

20. august 2011

Dot D

Den store forskel er selvfølgelig Palminen... PSC er meget nemmere at smøre op med, da den stivner ret hurtigt på køl, så du kan komme videre.

Jeg bruger begge slags, og de er gode begge to. Man kan bare gøre PSC lidt mere "luxusagtig" med forskellige slags vædske....

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.