Tauf skriver:
Ok tak for dit svar:-) Nu kommer der lige en del flere spørgsmål?
Skal den stå på køl inden jeg putter fondant på??
Skal jeg bruge usaltet smør eller en blanding??
Jeg laver laver 2 med chokolade bunde og rutebilflødeskum i og 2 med hvidebunde og hindbærmusse i. Kan jeg putte lidt kakaopulver i til den chokolade?
Jeg skal bruge dem søndag, kan jeg lave kagerne ved en 10tiden i morgen eller bliver de for smattede??
Puha det var mange, håber du vil svare?
Hvis du laver PSC, så er det ganske almindelig Lurpak smør,saltet.
Du kan sagtens putte kakao i, jeg har lige prøvet det i dag faktisk
det gik fint....
Og du kan fint lægge kagerne sammen i morgen, så på køl med dem, når du har smurt dem op. Så når du skal putte fondant på, så kan du lige smøre et tyndt lag på igen, så fondanten kan hænge fast, sådan gør jeg gerne, det går let
Anmeld