Din bedste Thai opskrift

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.904 visninger
2 svar
0 synes godt om
12. august 2011

betski

Efter alt det grill her i sommeren har jeg rigtig meget lyst til noget Thai mad. Er der nogen af jer der ligger inde med en god og knap så omstændig opskrift?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. august 2011

Ansemusen

duddi. skriver:

Efter alt det grill her i sommeren har jeg rigtig meget lyst til noget Thai mad. Er der nogen af jer der ligger inde med en god og knap så omstændig opskrift?



Jeg har en god og nem en, som er dejligt til en afveksling fra kokosmælken, som jeg også elsker

Deter sådan blandet opskrift/ud-af-hovedet, så du kan sagtens selv tilsætte eller fjerne/ændre ting - fx. kan det være at du bedre kan lide nogle andre grøntsager.

Thai-kylling med sort chilipasta med aoya og brun farin (de bruger meget palmesukker i thailand, og det smager fantastisk med kombinationen af det lidt stærke, salte og søde ):

Olie (-kokos, -sesam, -jordnødde eller lignende) og sort chilipasta (fås i thai-butikker og andre orientalske specialbutikker) varmes i wokken. Kylling i strimler/tern svitses heri og fintskårne gulerodsstrimler, forårslog i 1-2 cm lange 'ringe' og masser af almindelige løg i både tilsættes. Rød peberfrugt, vandkastanjer, bambusskud osv. kan også bruges, hvis man er til det.
Soya blandes i en skål med en masse brun farin og kommes i retten. Smag til med chilipasta, soya og brun farin til det har den ønskede smag. Til sidst tilsættes cashewnødder.

Der serveres selvfølgelig jasmin- eller basmatiris til

Du kan evt. svitse hvidløg i tynde skiver og finthakket chili på en pande i olie (som herefter lægges på en sugende serviet, så det bliver lidt sprødt) - bruges til at drysse over retten.

Bon appetit!

Anmeld

1. september 2011

betski

Ansemusen skriver:



Jeg har en god og nem en, som er dejligt til en afveksling fra kokosmælken, som jeg også elsker

Deter sådan blandet opskrift/ud-af-hovedet, så du kan sagtens selv tilsætte eller fjerne/ændre ting - fx. kan det være at du bedre kan lide nogle andre grøntsager.

Thai-kylling med sort chilipasta med aoya og brun farin (de bruger meget palmesukker i thailand, og det smager fantastisk med kombinationen af det lidt stærke, salte og søde ):

Olie (-kokos, -sesam, -jordnødde eller lignende) og sort chilipasta (fås i thai-butikker og andre orientalske specialbutikker) varmes i wokken. Kylling i strimler/tern svitses heri og fintskårne gulerodsstrimler, forårslog i 1-2 cm lange 'ringe' og masser af almindelige løg i både tilsættes. Rød peberfrugt, vandkastanjer, bambusskud osv. kan også bruges, hvis man er til det.
Soya blandes i en skål med en masse brun farin og kommes i retten. Smag til med chilipasta, soya og brun farin til det har den ønskede smag. Til sidst tilsættes cashewnødder.

Der serveres selvfølgelig jasmin- eller basmatiris til

Du kan evt. svitse hvidløg i tynde skiver og finthakket chili på en pande i olie (som herefter lægges på en sugende serviet, så det bliver lidt sprødt) - bruges til at drysse over retten.

Bon appetit!



Tusinde tak for dit svar - det er hel klart en opskrift der skal afprøves en dag

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.