Polkaprik skriver:
Tusind tak for de søde ord!
Hvis jeg skulle lave en jordbær/rabarbermousse ville jeg koge 300 g jordbær og 300 g rabarber med så meget sukker som jeg nu synes. Kan godt lide det syrligt specielt hvis jeg også skal have en chokoladecreme i kagen også. Blend bær og rabarber. Så smider jeg 8 blade husblas (der er opblødt i koldt vand selvfølgelig) i den varme grød så det bløver opløst deri. Så skal det køle ned til stuetemp og så kan du putte 2 dl yoghurt naturel i. Så er det ellers bare at piske ½ l fløde og blande det sammen med den nedkølet frugtblandning
Der er nok i den portion til 2 lag i en 24 cm kage.
Tak, hvor er du bare sød. Rart med en uddybende forklaring 
så du ville altså koge dem i hver sin gryde, og så hælde dem sammen, når de er most ud, og husblassen skal tilsættes? 
Jeg glæder mig allerede til at lave den!
Ha en dejlig aften, og endnu engang tak for svar! 
Anmeld