Nogle nye kager fra mig:-)

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

9. august 2011

Malli

Ihh hvor er de altså fine, du har virkelig talent for det der  Må jeg spørge dig hvordan du har lavet rabarber moussen? jeg skal lave en jordbær/rabarber mousse, men er sgu lidt i tvivl om hvordan jeg skal lave den. Jeg synes jeg har alt for god erfaring med at den hindbærmousse jeg som regel laver til kager, bliver alt for tynd og svær at få i kagen! 

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

12. august 2011

Polkaprik

Malli skriver:

Ihh hvor er de altså fine, du har virkelig talent for det der  Må jeg spørge dig hvordan du har lavet rabarber moussen? jeg skal lave en jordbær/rabarber mousse, men er sgu lidt i tvivl om hvordan jeg skal lave den. Jeg synes jeg har alt for god erfaring med at den hindbærmousse jeg som regel laver til kager, bliver alt for tynd og svær at få i kagen! 



Tusind tak for de søde ord!

Hvis jeg skulle lave en jordbær/rabarbermousse ville jeg koge 300 g jordbær og 300 g rabarber med så meget sukker som jeg nu synes. Kan godt lide det syrligt specielt hvis jeg også skal have en chokoladecreme i kagen også. Blend bær og rabarber. Så smider jeg 8 blade husblas (der er opblødt i koldt vand selvfølgelig) i den varme grød så det bløver opløst deri. Så skal det køle ned til stuetemp og så kan du putte 2 dl yoghurt naturel i. Så er det ellers bare at piske ½ l fløde og blande det sammen med den nedkølet frugtblandning

Der er nok i den portion til 2 lag i en 24 cm kage.

Anmeld

12. august 2011

Malli

Polkaprik skriver:



Tusind tak for de søde ord!

Hvis jeg skulle lave en jordbær/rabarbermousse ville jeg koge 300 g jordbær og 300 g rabarber med så meget sukker som jeg nu synes. Kan godt lide det syrligt specielt hvis jeg også skal have en chokoladecreme i kagen også. Blend bær og rabarber. Så smider jeg 8 blade husblas (der er opblødt i koldt vand selvfølgelig) i den varme grød så det bløver opløst deri. Så skal det køle ned til stuetemp og så kan du putte 2 dl yoghurt naturel i. Så er det ellers bare at piske ½ l fløde og blande det sammen med den nedkølet frugtblandning

Der er nok i den portion til 2 lag i en 24 cm kage.



Tak, hvor er du bare sød. Rart med en uddybende forklaring 

så du ville altså koge dem i hver sin gryde, og så hælde dem sammen, når de er most ud, og husblassen skal tilsættes? 

Jeg glæder mig allerede til at lave den! 

Ha en dejlig aften, og endnu engang tak for svar! 

Anmeld

12. august 2011

cash83

Ihhh hvor er de flotte <3

Er det hjemmelavet fondant?

Anmeld

28. august 2011

Polkaprik

cash83 skriver:

Ihhh hvor er de flotte <3

Er det hjemmelavet fondant?



Tusind tak! Nej det er Wiltons fondant

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.