vi laver en risret som man kan klave en kæmpe portion af..
man tager oksekød og steger det. krydre det med en masse krydderier som man nu godt kan lide. og karry...
kommer løg i. peberfrugt og gulerødder. ærter og majs. og så kommer man 3-4 dl ris (helst basmatiris) i og 7-8 dl vand og koger det (ikke mega koge, men stille og rolig simrer) i 10 minutters tid..
så er der risret. det smager smadder godt.. og er ikke usundt heller... det er ca en portion til 4 personer, så den skal du bare doble op
eller find den mængde ris du plejer at koge når i får en anden ret med ris. 
En anden ret som også er lækker..
DU SKAL BRUGE
1 pakke pasta skruer ell. penne.
3 porre
et bundt forårslog
1 pose/pakke spinat/babyspinat
hvidløg (alt efter smag og behag)
1 creme freische (staves?)
5-6 spsk chili sauce (fra kraft). (ikke nødvendig men giver en god smag)
et par gode håndfulde revet ost, hvis i vil have det sundt så brug en mager ost..
kyllingebrystfileter. ca 1 hel styk pr person.
1-2 pak bacon i skiver..
du deler først kyllingebrystfileterne i to så de bliver halveret på langs og derefter marinere kyllingen i hvidløg og chilisauce derefter steger du kyllingen
kog pastaen som normalt, imens kan du skylle og snitte porre og forårsløg til ringe.. altså skiver der ca er 5 mm tykke(porre) og lidt mindre (forårslog) og skyller spinaten, er det store blade, skær dem lidt mindre,
når pastaen er kogt færdig sier du vandet fra, derefter røre du pastaen sammen med ½ creme freische, hvidløg, chili sauce, porre, forårsløg og ost i en stor skål, kommer det over i et stort ildfast fad, kommer kyllingen på og lægger skiverne med bacon oven på.. efter ca ½ time på 200 grader eller til baconen er sprød. kommer an på hvilken ovn du bruger. og så er der serveret 
det er en smadder god ret og let at lave og man bliver mæt af den... du kan også bruge fuldkornspasta..
Buon Appetit 
