kagedamerne skal lige hjælpe mig...!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

801 visninger
6 svar
0 synes godt om
17. juli 2011

sandorff

jeg skal lave en dåbskage hvor der skal være champagne-mousse og chokolade-mousse i. hvilken chokolade vil smage godt sammen med champagnen, hvid chokolade? toblerone? 70%-80%-86%-ckokolade????

HELP, I NEED SOMEBODY, HELP.....

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

17. juli 2011

mth1987

Personligt ville jeg nok vælge hvid chokolade

Anmeld

17. juli 2011

sandorff

mth1987 skriver:

Personligt ville jeg nok vælge hvid chokolade



det siger min mand også, jeg tænkte bare den blev for "slap" ved siden af champagnen. den er jo sød så min teori lød på det skulle være en stærk chokolade...

Anmeld

17. juli 2011

mth1987

Ellers måske sku du lave jordbær-champ. Og så ka du jo bruge en god kakao choko

Anmeld

17. juli 2011

sandorff

mth1987 skriver:

Ellers måske sku du lave jordbær-champ. Og så ka du jo bruge en god kakao choko



de vil have cham/chokolade

Anmeld

17. juli 2011

mth1987

sandorff skriver:



de vil have cham/chokolade



Nå okay. Har du spurgt hvilken choko de vil ha så

Anmeld

1. august 2011

Anasmor

Personligt ville jeg også helt klart mene at det hele bliver én og samme smag hvis du vælger den hvide chokolade... Jeg ville klart vælge enten en flødechoko eller en mørk chokolade til at bryde

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.