Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
jeg skal lave en dåbskage hvor der skal være champagne-mousse og chokolade-mousse i. hvilken chokolade vil smage godt sammen med champagnen, hvid chokolade? toblerone? 70%-80%-86%-ckokolade????
HELP, I NEED SOMEBODY, HELP.....
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
mth1987 skriver: Personligt ville jeg nok vælge hvid chokolade
Personligt ville jeg nok vælge hvid chokolade
det siger min mand også, jeg tænkte bare den blev for "slap" ved siden af champagnen. den er jo sød så min teori lød på det skulle være en stærk chokolade...
mth1987 skriver: Ellers måske sku du lave jordbær-champ. Og så ka du jo bruge en god kakao choko
Ellers måske sku du lave jordbær-champ. Og så ka du jo bruge en god kakao choko
de vil have cham/chokolade
sandorff skriver: de vil have cham/chokolade
Personligt ville jeg også helt klart mene at det hele bliver én og samme smag hvis du vælger den hvide chokolade... Jeg ville klart vælge enten en flødechoko eller en mørk chokolade til at bryde
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128