Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Jeg kunne slet ikke pakke kagen ind i dag, fordi MMF´en nærmest smeltede, mens jeg pyntede den, så den kom på køl uden wita wrap - men kan den godt bare stå sådan til i morgen? Eller skal den pakkes ind?
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Mine kager står altid i et tomt køleskab uden at være dækket over.
ida
iris-mor skriver: Mine kager står altid i et tomt køleskab uden at være dækket over. ida
Jeg har kun vores almindelige køleskab?
Har ingen erfaring med at bage sådanne kager. Men alt tager smag til sig. Har du fx en ost, eller noget spegepølse, så kan kagen komme til at smage en anelse af det. Er den ikke kold nok til at du kan pakke den ind nu?
Madam Blå skriver: Har ingen erfaring med at bage sådanne kager. Men alt tager smag til sig. Har du fx en ost, eller noget spegepølse, så kan kagen komme til at smage en anelse af det. Er den ikke kold nok til at du kan pakke den ind nu?
Jeg har lige pakket den ind, MMF´en var helt hård igen
K&S skriver: Jeg har lige pakket den ind, MMF´en var helt hård igen
Super Har ikke prøvet det, men går ud fra, at det er lige som med mælken. Den kan også tage smag, hvis man har en stærk ost.
Håber kagen er rigtig god
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128