Jeg har netop selv været igang med julekonfekten og har fået lavet en del, både til mig selv, min mor og svigermor.

Jeg har lavet den klassiske marcipankugle med blød nougat i og overtrukket med chokolade.
Så har jeg lavet chokoladeknas med speltflakes, hakkede mandler, nødder og en lille smule marcipan, som er blandet med smeltet nougat og chokolade, som er lavet til små toppe.
Så har jeg lavet havregrynskugler - både den alm. og en diabetesudgave som indeholder æblemos og flødeost i stedet for smør og sukker

Så har jeg lavet muscovadokugler med chokoladeovertræk. Minder lidt om Sarahbernard kager bare uden makron.
Og i dag har jeg lavet snebolde, som smager himmelsk. Minder om bounty

Man tager 250 g. kokosmel, 225 g. flormelis og blander sammen. Pisker en past. æggehvide og hælder det sammen, tilsætter ½ dl. fløde og former det til små kugler. Sættes i fryseren ca. ½ time. Dyppes i enten hvid eller mørk chokolade og pyntes med kokosmel. Nam nam..
Anmeld