madlavning i god tid

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

564 visninger
4 svar
0 synes godt om
4. juli 2011

camillakrath

Nu har jeg IGEN brug for jeres hjælp

Vi skal holde Benjamins dåb den 28/8. Vi skal have brunch og vil rigtig gerne begynde at lave tingene og så smide det i fryseren. Men kan man det uden det tager skade?

Vi skal have følgende:

Fiberboller

Lysere boller

Rugbrød

Pølsehorn

Pizzasnegle

Pandekager med sirup

Røræg med bacon og pølser

Laksehapsere

Leverpostej

Pølse

Oste

French toast

Rullepølse

Frugt

Kakaosmør

Vafler

Muffins

Marcipanstænger

Kanelsnegle

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. juli 2011

Kris89

vil da sige at boller kanelsnegle og lign kan du sagtens lave nu. et tip er at putte boller i en pose mens de stadig er lune og frys dem ned, på den måde virker de mere friske, når du tager dem op igen

Anmeld

4. juli 2011

camillakrath

Kris89 skriver:

vil da sige at boller kanelsnegle og lign kan du sagtens lave nu. et tip er at putte boller i en pose mens de stadig er lune og frys dem ned, på den måde virker de mere friske, når du tager dem op igen



Sikke et godt tip - tusind tak

Anmeld

4. juli 2011

Den lykkelige

Pizza snegle og pølse horn kan du også sagtes lave nu og smide i fryseren..

Anmeld

4. juli 2011

camillakrath

Den lykkelige skriver:

Pizza snegle og pølse horn kan du også sagtes lave nu og smide i fryseren..



Okay, tusind tak  Har slet ikke styr på sådan noget

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.