Hjææælp!!

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

775 visninger
3 svar
0 synes godt om
30. juni 2011

acdp8620

Har forvildet mig ud i at skal lave 2 kager til min svigermors 50 års fødselsdag i næste weekend.

Er så gået i gang med at lave pynten, og har opbevaret det i kølskabet. Da jeg så i dag lige vil tjekke hvor meget mere pynt jeg skal lave, kan jeg se at det er begyndt at smelte??? What, troede at det tørrede når man opbevarede det koldt, hvad sker der???

Håber der er nogle derude der kan hjælpe?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. juni 2011

Nettemor

du skal ikke stille det i køleskabet pga kondensen. det skal hellere stå ude og tørre..

Anmeld

30. juni 2011

acdp8620

nettemor skriver:

du skal ikke stille det i køleskabet pga kondensen. det skal hellere stå ude og tørre..



okay, tak for hurtigt svar

men hvordan skal jeg så opbevare det, i en luftæt bøtte eller?? Og hvor varmt/koldt??

Anmeld

30. juni 2011

Nettemor

acdp8620 skriver:



okay, tak for hurtigt svar

men hvordan skal jeg så opbevare det, i en luftæt bøtte eller?? Og hvor varmt/koldt??



så vidt jeg har forstået det (bruger mest marcipan nemlig) så skal det stå ved stue temp. og hvis det skal tørre, som det vel skal når du har lavet pynten så skal de bare ha luft. mens at hvis du skal kunne modellere det igen skal det være pakket lufttæt..

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.