polkaprik

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

873 visninger
6 svar
0 synes godt om
28. juni 2011

Susan1978

din opskrift på PSC

  500 g bløøøøød palmin

500 g smør

1400 g flormelis

2 spsk vanilleessens

1 spsk citronsaft

er jo ret stor, kan den holde sig i køleskab nogle dage(hvis man vil lave det på forhånd), kan den fryses og tøs op og genbruges ?

hvad plejer du at gøre ?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. juni 2011

roenlund

Susan1978 skriver:

din opskrift på PSC

  500 g bløøøøød palmin

500 g smør

1400 g flormelis

2 spsk vanilleessens

1 spsk citronsaft

er jo ret stor, kan den holde sig i køleskab nogle dage(hvis man vil lave det på forhånd), kan den fryses og tøs op og genbruges ?

hvad plejer du at gøre ?



Den kan sagtens fryses... det gør jeg...

Anmeld

28. juni 2011

Susan1978

roenlund skriver:



Den kan sagtens fryses... det gør jeg...



ved du om det kan laves på forhold og holde sig på køl?

Anmeld

28. juni 2011

Polkaprik

Jeps den kan både gemmes i nogle dage på køl eller længere tid ved frysning. Jeg laver gerne en dobbletportion men har som regel også gang i mange kager...hehe

Anmeld

30. august 2011

eirene

Polkaprik skriver:

Jeps den kan både gemmes i nogle dage på køl eller længere tid ved frysning. Jeg laver gerne en dobbletportion men har som regel også gang i mange kager...hehe



Hvad gør du så når du skal bruge den igen? Lader den stå ved stuetemp. indtil den er smørbar??

Anmeld

30. august 2011

Polkaprik

eirene skriver:



Hvad gør du så når du skal bruge den igen? Lader den stå ved stuetemp. indtil den er smørbar??



Jeps Og så giv den en 10-20 sek i microen hvis den ikke er heelt blød nok

Anmeld

30. august 2011

eirene

Polkaprik skriver:



Jeps Og så giv den en 10-20 sek i microen hvis den ikke er heelt blød nok



Takker! Så venter jeg til paletkniven vælter... (den står stukket ned i midten)

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.