Hej... jeg kunne lige se du manglede en chiliopskrift. Denne her er pissegodt. Jeg elsker stærk mad og denne kan man selv bestemme styrken på :)
Buffalo Chicken Chili med Blåskimmelost tortillachips
6-8 personer
Chili:
2 ss oliven olie
900 g hakket kylling
2 store gulerødder, skællet og hakket fint
1 stort løg
4 stængler blegselleri, hakket
1 ss sød paprika
1 laurbærblad
4 dl kyllingebouillon
1 dl chili sauce (kan halveres hvis man ikke ønsker retten helt så stærk)
2 ds flåede, hakkede tomater
2 ds flåede, cherry tomater
Blåskimmelost tortillachips:
1 pose grove tortilla chips, let knuste
400 g blåskimmel ost, smuldret
1 håndfuld bredbladet persille, hakket
Forberedelse
Varm en stor gryde med olivenolie, sluk for varmen, kom kødet i panden og steg det let i 5 min samtidig brydes det i stykker. Hakket kylling samler sig i klumper ellers.
Kom gulerødder, løg, selleri, hvidløg, paprika og laurbærbladet i, sammen med salt og peber. Lad det simre i 7-8 minutter men du rører i det ind i mellem. Kom kyllingefonden i og rør rundt så der ikke er noget der sidder tilbage på bunden af gryden. Kom, chilisaucen og de 4 ds tomater og bring det i kog. Lad det simre i 8-10 minutter for at samle ingredienserne.
I mens chillien koger, spredes de let knuste chips ud på en bradepande med bagepapir. Smuldr blåskimmelosten ud over og kom det i ovnen i 2-3 minutter. Tag det ud af ovnen og drys med den hakkede persille.
Serveres i skåle med tortillachipsene oven på
Anmeld