Tærte

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.095 visninger
3 svar
0 synes godt om
4. december 2008

Diana...

Hej alle sammen

Er der nogen der har en lækker opskrift på tærte med skinke?

Knus Diana 31+4

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

4. december 2008

twinboys

Diana/Claus skriver:

Hej alle sammen

Er der nogen der har en lækker opskrift på tærte med skinke?

Knus Diana 31+4


En god fedtfattig tærte...

Tærte med porre og skinke

4 pers.

Ingredienser

175 g hvedemel
50 g rugmel
½ tsk. salt
½ dl oliemargarine
ca. 1 dl koldt vand

Fyld:
3 store porrer
2 dl fromage frais
1 æg
2 spsk. hvedemel
1 tsk. tørret timian
salt, friskkværnet peber
100 g skinke

Salat:
1 stort salathoved efter eget valg
3 gulerødder
4 tomater

Dressing:
2 dl yoghurt naturel 0,1%
2 spsk. purløg
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, rugmel, salt og oliemargarine sammen. Tilsæt vand og ælt dejen sammen og pres den ud i en tærteform. Prik i dejen med en gaffel og bag bunden ved 200 grader i 10 minutter.

Skær porrerne i ringe og kom dem i en gryde med 1 dl vand. Damp porrerne under låg i 5 minutter. Afdryp dem i en sigte og køl dem lidt af. Pisk fromage frais sammen med æg, mel, timian, salt og friskkværnet peber. Vend porrer og strimlet skinke i æggemassen og hæld det i den forbagte bund. Bag tærten ved 200 grader i 40-50 minutter, til fyldet er gyldent og fast.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.

Riv salaten i mindre stykker og bland med groftrevne gulerødder og tomater i tern. Hæld dressingen over salaten. Giv groft brød til.

Velbekomme.

Majbritt

Anmeld

4. december 2008

Miamaja

twinboys skriver:



En god fedtfattig tærte...

Tærte med porre og skinke

4 pers.

Ingredienser

175 g hvedemel
50 g rugmel
½ tsk. salt
½ dl oliemargarine
ca. 1 dl koldt vand

Fyld:
3 store porrer
2 dl fromage frais
1 æg
2 spsk. hvedemel
1 tsk. tørret timian
salt, friskkværnet peber
100 g skinke

Salat:
1 stort salathoved efter eget valg
3 gulerødder
4 tomater

Dressing:
2 dl yoghurt naturel 0,1%
2 spsk. purløg
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, rugmel, salt og oliemargarine sammen. Tilsæt vand og ælt dejen sammen og pres den ud i en tærteform. Prik i dejen med en gaffel og bag bunden ved 200 grader i 10 minutter.

Skær porrerne i ringe og kom dem i en gryde med 1 dl vand. Damp porrerne under låg i 5 minutter. Afdryp dem i en sigte og køl dem lidt af. Pisk fromage frais sammen med æg, mel, timian, salt og friskkværnet peber. Vend porrer og strimlet skinke i æggemassen og hæld det i den forbagte bund. Bag tærten ved 200 grader i 40-50 minutter, til fyldet er gyldent og fast.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.

Riv salaten i mindre stykker og bland med groftrevne gulerødder og tomater i tern. Hæld dressingen over salaten. Giv groft brød til.

Velbekomme.

Majbritt



mmmmmmm... det vil jeg ogsaa lave!

Anmeld

4. december 2008

Diana...

twinboys skriver:



En god fedtfattig tærte...

Tærte med porre og skinke

4 pers.

Ingredienser

175 g hvedemel
50 g rugmel
½ tsk. salt
½ dl oliemargarine
ca. 1 dl koldt vand

Fyld:
3 store porrer
2 dl fromage frais
1 æg
2 spsk. hvedemel
1 tsk. tørret timian
salt, friskkværnet peber
100 g skinke

Salat:
1 stort salathoved efter eget valg
3 gulerødder
4 tomater

Dressing:
2 dl yoghurt naturel 0,1%
2 spsk. purløg
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Bland hvedemel, rugmel, salt og oliemargarine sammen. Tilsæt vand og ælt dejen sammen og pres den ud i en tærteform. Prik i dejen med en gaffel og bag bunden ved 200 grader i 10 minutter.

Skær porrerne i ringe og kom dem i en gryde med 1 dl vand. Damp porrerne under låg i 5 minutter. Afdryp dem i en sigte og køl dem lidt af. Pisk fromage frais sammen med æg, mel, timian, salt og friskkværnet peber. Vend porrer og strimlet skinke i æggemassen og hæld det i den forbagte bund. Bag tærten ved 200 grader i 40-50 minutter, til fyldet er gyldent og fast.

Bland alle ingredienserne til dressingen sammen.

Riv salaten i mindre stykker og bland med groftrevne gulerødder og tomater i tern. Hæld dressingen over salaten. Giv groft brød til.

Velbekomme.

Majbritt



Lyder super lækkert det må jeg prøve...

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.