Appelsinmousse

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.732 visninger
5 svar
0 synes godt om
18. juni 2011

muzen

5 dl piskefløde

4 dl appelsin youghurt

1 1/2 dl sukker

1 dl appelsinsaft (ca 1-2 frugter)

6 blade husblas

Pisk fløden til let skum

Pisk youghurt og sukker til sukker er opløst

Læg husblas i blød i koldt vand 5 min (de skal være dækket af vand) og smelt dem i en gryde med appelsinaften

Rør det ikke for varme husblas hurtigt ned i youghurten blandingen og vend den piskede fløde i.

Stilles på køl i ca 6-8 timer inden den lægges sammen med bunde.

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

20. oktober 2011

natalia86

Er det til en alm str. lagkage? Synes nemlig 5dl flødeskum til et lag lyder af meget  

Anmeld

20. oktober 2011

muzen

nej du kan godt nøjes med en halv portion, det er en meget stor portion i sig selv

Anmeld

20. oktober 2011

natalia86

Mange tak Tror den vil gå godt sammen med en Daim creme Mums

Anmeld

20. oktober 2011

muzen

natalia86 skriver:

Mange tak Tror den vil gå godt sammen med en Daim creme Mums



den går rigtig godt sammen med daim. tro mig den her jeg lavet mange gange :-)

Anmeld

19. marts 2013

Kay

har du prøvet at lave den med ciron i stedet?

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.