Hindbærmousse

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.025 visninger
1 svar
0 synes godt om
18. juni 2011

muzen

150 g hindbær
1 spsk sukker
2 blade husblas
1/4 piskefløde

Husblas kommes i rigeligt vand. Hindbær moses med sukker. Fløden piskes meget stiv. Husblas smeltes ca 10 sekunder i mikroovnen og piskes i hinbærene. Flødeskummet vendes i og det blandes godt rundt. Kommes i kagen og moussen er stiv efter et døgn eller to.
Denne mængde passer til en alm. stor lagkage.
Man kan komme anden slags bær i.

man kan nemt undværre sukker, jeg bruger det aldrig

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. juni 2011

Melanie-Marie

Skal husblasen smeltes i vandet i mikroovnen??

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.