hvordan steger man et stykke kylling...

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

6.222 visninger
12 svar
0 synes godt om
26. februar 2008

ka li ja

.. så det ikke får sådan en hård skorpe..
når jeg pande steger et stykke bryst filet, så blir dt fandme næsten altid tæt på ´sort..
hvordan gør man?????

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

26. februar 2008

Rasmine

Skrue ned for varmen???

Anmeld

26. februar 2008

Tikki

Put den i ovnen i et fad med lidt vand i bunden....så bliver det ikke tørt og skosåleagtigt ;)
/Jeanette, der lige havde 2 sekunder inden baby falder ned af mine knæ :D

Anmeld

26. februar 2008

Astrid P

Ind i ovnen!
Enten på en stykke bagepapir hvis det er marineret, ellers i et ovnfast fad med en centimeter vand i og så ellers bare krydre. Ind i oven ved 180 grader i ca 25 minutter, alt efter tykkelsen på kyllingebabserne. Det er klart den nemmeste måde, og kødet bliver mørt og saftigt..
KH Astrid - selvudnævnt kyllingespecialist!

Anmeld

26. februar 2008

ka li ja

jamen blir det så ikke bare bleg og ser kogt ud??
må jo lige prøve når i nu siger det ;)

Anmeld

26. februar 2008

Astrid P

Hvis du køber dem som er marinerede i forvejen eller du selv marinerer kødet bliver det ikke spor blegt. Og det smager altså SUPER! Og det er jo totalt nemt lige at smide kartofler i ovnen og så ind med et par kylle-babber, så er middagen nærmest klar!!!

Anmeld

26. februar 2008

ka li ja

ok jamen det prøver jeg lige her i aften
takker

Anmeld

26. februar 2008

ka li ja

Mebach skriver:

Skrue ned for varmen???


tosk!

Anmeld

26. februar 2008

Helle30

[citat][f][småt]ka li ja skriver:[/småt][/f] [citat][f][småt]Mebach skriver:[/småt][/f] Skrue ned for varmen???[/citat] tosk![/citat] Vel er hun da ej! Man kan sagtens lave en fin stegeoverflade på panden, hvis man holder øje med kræet og fjerner panden, når kødet er brunet af og saften dermed er lukket inde. Luksus er jo at have gas, så man straks kan dæmpe varmen. Jeg må dog nøjes med at fjerne panden fra varmen, skrue kogepladen ned på 1 - 2 og vente 2 - 3 min. med at sætte panden tilbage. Hvis man bruger ovnen, synes jeg, det er bedst lige at give en bruning under grill for at lukke kødet. Hilsen Helle, som en gang så en opskrift med kylling, hvor der skulle Kaluha i... uha uha:'(

Anmeld

26. februar 2008

ivfmarie

[citat][f][småt]Helle30 skriver:[/småt][/f] [Hilsen Helle, som en gang så en opskrift med kylling, hvor der skulle Kaluha i... uha uha:'([/citat] He he... "kylling i Kaluha" får en hel ny betydning nu, hva ;)8D

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.