Det der er sket er at du har bagt en hel kage i ringen. Så er der så meget press på at det flyder ud under den. Hvis du skal bage på den måde er du nød til at beklæde den med bagepapir indeni. Jeg bager altid som du lige har gjort men bager bundene enkeltvis. Det vil sige at der ikke bliver hældt så meget dej i af gangen og så er der ingen problemer
En nem og lækker grundopskrift (uden æg
) er følgene:
600 g mel
600 g sukker
1½ dl neutral olie
45 g natron
30 g vanillesukker
1 liter kærnemælk
Pisk det hele sammen. Bag bundene enkeltvis i 14 min ved 200 grader midt i ovnen.
Til denne grundopskrift kan tilsættes følgene:
200 g revet marcipan samt lidt mandelessens eller
100 g kakaopulver evt sammen med 100 g hakket mørk chokolade eller
3 store revne gulerødder og 2 tsk kanel eller
3 store bananer
Ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænser
Anmeld