Nå kunne ikke lige finde den jeg først tænkte på men denne her er simpelthen en fragilitebund. til 70 prs
900 g smuttede mandler
1200 g flormelis
36 æggehvider
Smut mandlerne og blend dem meget fint - eller mal dem gennem en mandelkværn. Bland flormelis i, og blend vidre, til melet er helt fint. Pisk hviderne meget stive og vend dem i.
Beklæd bageplade med bagepapir, smør bagepapiret med smør og drys med mel. Fordel dejen.
Bag bundene lysebrune ved 160 grader i varmluft i 15-20 min. Tag forsigtigt bundene af pladerne med en paletkniv mens de endnu er lune.
Opskriften er fra Kanongode kager - de store kager s 400. Der star ikke forfatter på den kopi jeg har. Uha håber ikke jeg får trådt nogle over fødderne ved at skrive den her
p.s. den jeg plejer at lave er med nødder og rigtig sukker, jeg har dog prøvet denne en gang og kan godt stå inde for den
Anmeld