Fløde erstattes med??

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.435 visninger
1 svar
0 synes godt om
27. november 2008

Stumpen

Vi fik i går en forholdsvis lækker ret, men alt alt for fed!!
Laksfileter, pasta og fløde sovs med tomat og porre... Sovsen var lavet af 4 dl fløde, det er da bare for kvalmen!!! Men hvad gør jeg i stedet?? 2 dl mælk og 2 dl creme fine?? Eller har I en bedre alternativ for jeg tror at ren mælk vil blive for "tynd"...
Anja -der er madspasser... -skal helst have en opskrif at følge slavisk

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

28. november 2008

Munder

Hej du

kunne du ikke bare erstatte det med mælk, og så jævne den lidt? Enten en god gammel meljævning eller marizena?

Dorte

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.