Du må lave klar med snacks og velkomstdrinks så der er noget til gæsterne mens i får taget billeder i kirken.
Og så ville jeg nok alliere mig med en af gæsterne til at tænde ovnen og begynde at varme noget af maden.
Hvor mange gæster kommer der?? Du må jo udvælge på forhånd hvad du vil lave af mad så du er sikker på at der er noget som kan serveres koldt - men det er jo mest tilbehør som salater, kartoffelsalat osv. Kød, kartofler, tærter mv. må du sætte ind på varmluft så der kan være så meget som muligt og så må du varme lidt af gangen. Så hellere 3-4 små fade med fx. flødekartofler end 1 eller 2 store - så kan du varme løbende. Man kan også holde noget varmt ved at pakke det ind i tæpper osv og gemme det i sengen, men man skal jo lige være opmærksom på at kødet ikke steger videre. Man behøver ikke varmeplader for at holde maden varm når den først er sat på buffeen.
Vi har altid fået maden udefra, men jeg synes alli gevel altid det var totalt kaos, da det passer totalt åndsvagt med at man selv kommer hjem samtidig med alle gæsterne - og maden kommer også samtidig osv osv......
Anmeld