Man plejer at sige, at der skal bruges ca. 200 gram kød pr. deltager bare for at være på den sikre side (træls at løbe tør for mad).
200 x 65 = 13.000 gram kød altså 13 kg kød. Ville så runde op til 15 kg bare for at være på den sikre side.
Så er det meget op til hvad slags kød du vil bruge, jeg ville nok fraråde cuvetten, da kvaliteten kan være varierende og der skal laves en del cuvetter før der er nok. Det samme gør sig gældende med culotte.
Ville besøge Inco i Kødbyen - kræver et medlemskort, men mon ikke du kender nogen der har et sådan - og kig efter striploins, filet og højreb.
Det er lidt dyrere muskler, men også bedre kvalitet.
Det næste du skal kigge efter er, hvor kødet kommer fra. Vil helt klart anbefale australsk kød (dyrt), men se hvad du kan finde.
Kiloprisen ligger nok omkring 125 kr/kg for oksekød af hollandsk oprindelse, hvilket vil give dig en udgift på kød for omkring 1.875 kr.. Du kan nok finde en mere nøjagtig pris på Inco´s hjemmeside.
Salat, kartofler og brød kan holdes pænt nede, især hvis du selv vælger at bage brødet.
Tunmousse kan også gøre billigt, hvis du bruger den billige dåsetun.
Så alt i alt kan du nok holde det på under 5.000 kr., men......
1. du kommer til at skulle bruge umådelig meget tid med at handle, gøre det klart, anrette og sørger for at der er nok. Du vil bekymre dig for om der nok mad, om det smager godt og om folk kan lide det. Du vil ikke komme til at nyde dagen som du formentlig helst vil.
2. risikoen ved selv at lave det og gerne vil lave det billigt, så vil du ende op med at skulle gå på kompromis med kvaliteten.