Kan dette beløb passe

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

2.618 visninger
11 svar
0 synes godt om
9. juni 2011

Anonym trådstarter

Hvis man skal holde bryllup for ca. 65 personer. Og man selv vil lave al maden. Forret og hovedret. Desserten regner jeg med er en bryllupskage hvis jeg kan finde nogen der kan lave den eller jeg selv kan finde ud af det.

Men hvis jeg nu skal lave forret, hovedret og nat mad til 65 personer. hvad kan jeg så regne med at skulle bruge på det sådan ca.?

Til forret tænker jeg tunmousse eller lakseroulade

Forret noget steg af en art. Måske en oksesteg/cuvette/culotte og så noget skinke eller hamburgryg. Hvor der er lidt forskellige salater, to slags kartofler og brød til.

Natmad er hotdogs

Dessert/kaffebord bliver bryllupskagen, så bager jeg selv nogle kager og regner med at købe lidt forskelligt slik og chokolade.

Er 5000 kr for lidt sat af til det. I skal ikke have brylluoskagen med i dette beløb og drikkevarer kommer ved siden af

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

9. juni 2011

Mille83

Anonym skriver:

Hvis man skal holde bryllup for ca. 65 personer. Og man selv vil lave al maden. Forret og hovedret. Desserten regner jeg med er en bryllupskage hvis jeg kan finde nogen der kan lave den eller jeg selv kan finde ud af det.

Men hvis jeg nu skal lave forret, hovedret og nat mad til 65 personer. hvad kan jeg så regne med at skulle bruge på det sådan ca.?

Til forret tænker jeg tunmousse eller lakseroulade

Forret noget steg af en art. Måske en oksesteg/cuvette/culotte og så noget skinke eller hamburgryg. Hvor der er lidt forskellige salater, to slags kartofler og brød til.

Natmad er hotdogs

Dessert/kaffebord bliver bryllupskagen, så bager jeg selv nogle kager og regner med at købe lidt forskelligt slik og chokolade.

Er 5000 kr for lidt sat af til det. I skal ikke have brylluoskagen med i dette beløb og drikkevarer kommer ved siden af



Det kommer jo an på hvor meget du gør ud af maden? Og hvor du køber maden henne? 

Jeg syntes måske det ligger i den billige ende, 5000 kr for 65 personer er ca 76 kr pr mand. Det er ikke meget, men kan da nok lade sig gøre hvis man finder kød osv. det rigtige sted. 

Jeg vil nok for at være helt sikker regne med 100 kr pr mand, det burde du godt kunne lave maden til. 

Anmeld

9. juni 2011

Nynne88

Tror 5000 kr er for lidt . Kød er jo ret dyrt. Kommer vel også an på, hvor meget man vil gøre ud af det. Men ved det ikke  Har ikke prøvet at holde sådan en stor fest.

Anmeld

9. juni 2011

Anonym trådstarter

Mille83 skriver:



Det kommer jo an på hvor meget du gør ud af maden? Og hvor du køber maden henne? 

Jeg syntes måske det ligger i den billige ende, 5000 kr for 65 personer er ca 76 kr pr mand. Det er ikke meget, men kan da nok lade sig gøre hvis man finder kød osv. det rigtige sted. 

Jeg vil nok for at være helt sikker regne med 100 kr pr mand, det burde du godt kunne lave maden til. 



Ja okayb 100 kr pr mand er jo heller ikke galt. Det var bare et skud i tågen. Havde ikke lige regnet med hvad det lige var pr. mand. Vi handler faktisk kun i føtex, og kødet ville jeg købe ved en slagter. så skal nok regne med 1000-1500 kr for kød.

Det er virkelig svært. hmm jeg må høre svigerforældrene hvad de brugte på studenter gilde hvor vi var det samme antal mennesker.

Anmeld

9. juni 2011

Mille83

Anonym skriver:



Ja okayb 100 kr pr mand er jo heller ikke galt. Det var bare et skud i tågen. Havde ikke lige regnet med hvad det lige var pr. mand. Vi handler faktisk kun i føtex, og kødet ville jeg købe ved en slagter. så skal nok regne med 1000-1500 kr for kød.

Det er virkelig svært. hmm jeg må høre svigerforældrene hvad de brugte på studenter gilde hvor vi var det samme antal mennesker.



Hvis du handler ind i god tid så du kan finde det meste på tilbud burde 100 kr pr mand kunne gøre det. 

Men der skal strammes godt op, lige pludselig løber det op, jeg har selv lavet min 25 års fødselsdag, tror vi endte med 3500-4500 kr for mad vi havde selv købt til salat og alt muligt, og vi var 30 mennesker. 

Husk pasta er ikke ret dyrt, majs, ærter osv kan købes på frost og hældes i store skåle så gæsterne selv kan "blande" salaten, det er en god måde og gøre det på og billigt. 

Brød kan du selv bage, det er det billigste. 

Anmeld

9. juni 2011

de-wett

Anonym skriver:

Hvis man skal holde bryllup for ca. 65 personer. Og man selv vil lave al maden. Forret og hovedret. Desserten regner jeg med er en bryllupskage hvis jeg kan finde nogen der kan lave den eller jeg selv kan finde ud af det.

Men hvis jeg nu skal lave forret, hovedret og nat mad til 65 personer. hvad kan jeg så regne med at skulle bruge på det sådan ca.?

Til forret tænker jeg tunmousse eller lakseroulade

Forret noget steg af en art. Måske en oksesteg/cuvette/culotte og så noget skinke eller hamburgryg. Hvor der er lidt forskellige salater, to slags kartofler og brød til.

Natmad er hotdogs

Dessert/kaffebord bliver bryllupskagen, så bager jeg selv nogle kager og regner med at købe lidt forskelligt slik og chokolade.

Er 5000 kr for lidt sat af til det. I skal ikke have brylluoskagen med i dette beløb og drikkevarer kommer ved siden af



jeg vil mene det er alt for billige.

Da vi holdte bryllup holdte vi det i et forsamlingshus. vi var omkring 30 mennesker.

vi købte godt nok alt også maden. For bordpynten kom vi af med ca 4000 og maden bestilte i vec kokken og jomfruen og det blev ca 7000 for forret(tunmus m. brød),  hovedret ( 3 forskelligt slags kød, varm og kold katoffelsallat , 3 forskellige salater, pastasallat og brød), dessert(islagkage)

så havde min mor købt bryllupsskage og min svigerinde lavet suppe.

alt dette tror jeg ikke vi kunne gøre billigere selv så tror 5000 er alt or lidt til 65 mennesker

Anmeld

9. juni 2011

Sir William

Man plejer at sige, at der skal bruges ca. 200 gram kød pr. deltager bare for at være på den sikre side (træls at løbe tør for mad).

200 x 65 = 13.000 gram kød altså 13 kg kød. Ville så runde op til 15 kg bare for at være på den sikre side.

Så er det meget op til hvad slags kød du vil bruge, jeg ville nok fraråde cuvetten, da kvaliteten kan være varierende og der skal laves en del cuvetter før der er nok. Det samme gør sig gældende med culotte.

Ville besøge Inco i Kødbyen - kræver et medlemskort, men mon ikke du kender nogen der har et sådan - og kig efter striploins, filet og højreb.

Det er lidt dyrere muskler, men også bedre kvalitet.

Det næste du skal kigge efter er, hvor kødet kommer fra. Vil helt klart anbefale australsk kød (dyrt), men se hvad du kan finde.

Kiloprisen ligger nok omkring 125 kr/kg for oksekød af hollandsk oprindelse, hvilket vil give dig en udgift på kød for omkring 1.875 kr.. Du kan nok finde en mere nøjagtig pris på Inco´s hjemmeside.

Salat, kartofler og brød kan holdes pænt nede, især hvis du selv vælger at bage brødet.

Tunmousse kan også gøre billigt, hvis du bruger den billige dåsetun.

Så alt i alt kan du nok holde det på under 5.000 kr., men......

1. du kommer til at skulle bruge umådelig meget tid med at handle, gøre det klart, anrette og sørger for at der er nok. Du vil bekymre dig for om der nok mad, om det smager godt og om folk kan lide det. Du vil ikke komme til at nyde dagen som du formentlig helst vil.

2. risikoen ved selv at lave det og gerne vil lave det billigt, så vil du ende op med at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Anmeld

9. juni 2011

Anonym trådstarter

Mille83 skriver:



Hvis du handler ind i god tid så du kan finde det meste på tilbud burde 100 kr pr mand kunne gøre det. 

Men der skal strammes godt op, lige pludselig løber det op, jeg har selv lavet min 25 års fødselsdag, tror vi endte med 3500-4500 kr for mad vi havde selv købt til salat og alt muligt, og vi var 30 mennesker. 

Husk pasta er ikke ret dyrt, majs, ærter osv kan købes på frost og hældes i store skåle så gæsterne selv kan "blande" salaten, det er en god måde og gøre det på og billigt. 

Brød kan du selv bage, det er det billigste. 



Jeg vil ikke have noget kæmpe fint. Det skal være et lidt afslappet bryllup men stadig med god mad. Det skal bare ikke være så fint. Også for at prøve noget andet.

men jeg må jo lige holde øje og så have vores forældre med til at hjælpe.

Anmeld

9. juni 2011

Anonym trådstarter

de-wett skriver:



jeg vil mene det er alt for billige.

Da vi holdte bryllup holdte vi det i et forsamlingshus. vi var omkring 30 mennesker.

vi købte godt nok alt også maden. For bordpynten kom vi af med ca 4000 og maden bestilte i vec kokken og jomfruen og det blev ca 7000 for forret(tunmus m. brød),  hovedret ( 3 forskelligt slags kød, varm og kold katoffelsallat , 3 forskellige salater, pastasallat og brød), dessert(islagkage)

så havde min mor købt bryllupsskage og min svigerinde lavet suppe.

alt dette tror jeg ikke vi kunne gøre billigere selv så tror 5000 er alt or lidt til 65 mennesker



Jeg var måske lidt for optimistisk men ja kan da godt se at det hrutig løber op når man skal købe til så mange

Anmeld

9. juni 2011

Anonym trådstarter

Sir William skriver:

Man plejer at sige, at der skal bruges ca. 200 gram kød pr. deltager bare for at være på den sikre side (træls at løbe tør for mad).

200 x 65 = 13.000 gram kød altså 13 kg kød. Ville så runde op til 15 kg bare for at være på den sikre side.

Så er det meget op til hvad slags kød du vil bruge, jeg ville nok fraråde cuvetten, da kvaliteten kan være varierende og der skal laves en del cuvetter før der er nok. Det samme gør sig gældende med culotte.

Ville besøge Inco i Kødbyen - kræver et medlemskort, men mon ikke du kender nogen der har et sådan - og kig efter striploins, filet og højreb.

Det er lidt dyrere muskler, men også bedre kvalitet.

Det næste du skal kigge efter er, hvor kødet kommer fra. Vil helt klart anbefale australsk kød (dyrt), men se hvad du kan finde.

Kiloprisen ligger nok omkring 125 kr/kg for oksekød af hollandsk oprindelse, hvilket vil give dig en udgift på kød for omkring 1.875 kr.. Du kan nok finde en mere nøjagtig pris på Inco´s hjemmeside.

Salat, kartofler og brød kan holdes pænt nede, især hvis du selv vælger at bage brødet.

Tunmousse kan også gøre billigt, hvis du bruger den billige dåsetun.

Så alt i alt kan du nok holde det på under 5.000 kr., men......

1. du kommer til at skulle bruge umådelig meget tid med at handle, gøre det klart, anrette og sørger for at der er nok. Du vil bekymre dig for om der nok mad, om det smager godt og om folk kan lide det. Du vil ikke komme til at nyde dagen som du formentlig helst vil.

2. risikoen ved selv at lave det og gerne vil lave det billigt, så vil du ende op med at skulle gå på kompromis med kvaliteten.



Altså hvis man er i god tid og holder øje med de forskellige tilbud og så køber stort ind af feks kød så burde man godt kunne holde det på 5000-6000 kr hvis man er heldig. men jeg vil da klart lige have dine råd i baghovedet

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.