Lækker glasur søges

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

15.549 visninger
10 svar
0 synes godt om
21. november 2008

1977

Profilbillede for 1977
Er der nogen som kan lave en glasur som ikke bare består af flourmelis og vand? Sådan en tyk lækker en?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

21. november 2008

Moderator

Profilbillede for Moderator
Har et sted en opskrift på den lækreste chokoladekage med kokos-/ kaffeglasur. Der er også en del smør i, både i kagen og glasuren, så det er en kaloriebombe uden lige. Men det er den ultimativt bedste bradepandekage, jeg kender.

Anmeld

21. november 2008

1977

Profilbillede for 1977
Hvis du kan finde den må du gerne smide den på

Anmeld

21. november 2008

Mikkelmusen

Her er en, dog noget fed i det

3 dl flormelis
100 g smør (meget blødt)
½ dl kakao (pulver, det der stærke noget)
1 lille æg

Det skal bare blandes sammen og smøret skal være meget blødt ellers er det hammer svært at undgå små smørklumper.

Super lækkert og tykt

Den kan bruges både til bradepandekage, muffins og lagkage.

Anmeld

21. november 2008

1977

Profilbillede for 1977
Super...mange tak

Anmeld

21. november 2008

Pia.

Mikkelmusen skriver:

Her er en, dog noget fed i det

3 dl flormelis
100 g smør (meget blødt)
½ dl kakao (pulver, det der stærke noget)
1 lille æg

Det skal bare blandes sammen og smøret skal være meget blødt ellers er det hammer svært at undgå små smørklumper.

Super lækkert og tykt

Den kan bruges både til bradepandekage, muffins og lagkage.


Skal den bages med inde i ovnen eller hvad - kan se der skal et æg i ? Man kan jo selvfølgelig købe dem pastoriseret....

Anmeld

21. november 2008

Moderator

Profilbillede for Moderator
Her er opskriften på verdens bedste bradepandekage:

Hyggekagen:

4 æg
500 gram sukker
4 tsk vanillesukker
450 gram hvedemel
4 tsk bagepulver
4 spsk kakao
200 smeltet margarine / smør
4 dl mælk

  • æg, sukker og vanillesukker piskes tykt og skummende, rør til det næsten ikke knaser
  • mel, bagepulver og kakao blandes sammen
  • mælk og smeltet smør / margarine blandes
  • melblanding drysses gennem en si og vendes skiftevis med mælkeblandingen i æggemassen (med en dejskraber, undlad at røre for voldsomt for at bevare luftigheden i dejen)
  • dejen hældes i en bradepande cirka 34x38 cm og bages cirka 20 min. v 180 grader (alm.ovn)
  • lad kage køle af, inden glasuren kommes på


Glasur:
200 gram smør / margarine
7 spsk kaffe (færdiglavet)
3 tsk kakao
3 tsk vanillesukker
100 gram kokosmel
500 gram flormelis
  • alle ingredienser til glasuren kommes i en gryde, smeltes og røres sammen og kommes oven på kagen.

Anmeld

21. november 2008

A.

lyder måske rigtig ulækkert, men det er SÅÅÅÅÅÅ guf.

100 gram blødt smør blandes med 100 gram philadelphia (staves?) og flormelis efter smag, guf guf guf.

Anmeld

22. november 2008

Mikkelmusen

PiaR skriver:



Skal den bages med inde i ovnen eller hvad - kan se der skal et æg i ? Man kan jo selvfølgelig købe dem pastoriseret....


nej den skal på kagen bagefter, når kagen er kølet af.

Anmeld

22. november 2008

1977

Profilbillede for 1977
Mikkelmusen skriver:

Her er en, dog noget fed i det

3 dl flormelis
100 g smør (meget blødt)
½ dl kakao (pulver, det der stærke noget)
1 lille æg

Det skal bare blandes sammen og smøret skal være meget blødt ellers er det hammer svært at undgå små smørklumper.

Super lækkert og tykt

Den kan bruges både til bradepandekage, muffins og lagkage.


Den kommer på lagkagen i morgen

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.