Makron bunde?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.082 visninger
9 svar
0 synes godt om
30. maj 2011

ZamanogDania

Jeg skal lave en kage, så vil jeg have en stk. makron bund i kagen.

Er der nogen der har en god opskrift på Det?

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

30. maj 2011

kamtok

ZamanogDania skriver:

Jeg skal lave en kage, så vil jeg have en stk. makron bund i kagen.

Er der nogen der har en god opskrift på Det?



  • Nøddebund (lavet som makron nøddebund)
  • 3 æggehvider
  • 150 g flormelis (ca. 3 dl)
  • 100 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk yderligere ca. 1 min., til blandingen bliver sej. Vend nødderne i. Anbring en smurt ring fra en springform (ca. 22 cm i diameter) på en plade med bagepapir. Fordel nøddeblandingen i ringen og bag bunden midt i ovnen. Lad nøddebunden køle af på en bagerist.

     

    Anmeld

    30. maj 2011

    ZamanogDania

    kamtok skriver:



  • Nøddebund (lavet som makron nøddebund)
  • 3 æggehvider
  • 150 g flormelis (ca. 3 dl)
  • 100 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk yderligere ca. 1 min., til blandingen bliver sej. Vend nødderne i. Anbring en smurt ring fra en springform (ca. 22 cm i diameter) på en plade med bagepapir. Fordel nøddeblandingen i ringen og bag bunden midt i ovnen. Lad nøddebunden køle af på en bagerist.

     



    Tak for det

    Anmeld

    2. juni 2011

    ZamanogDania

    kamtok skriver:



  • Nøddebund (lavet som makron nøddebund)
  • 3 æggehvider
  • 150 g flormelis (ca. 3 dl)
  • 100 g grofthakkede hasselnøddekerner
  • Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk yderligere ca. 1 min., til blandingen bliver sej. Vend nødderne i. Anbring en smurt ring fra en springform (ca. 22 cm i diameter) på en plade med bagepapir. Fordel nøddeblandingen i ringen og bag bunden midt i ovnen. Lad nøddebunden køle af på en bagerist.

     



    Skal det være pasteuriseret æggehvide?

    Anmeld

    2. juni 2011

    CamillaSoefelt

    ZamanogDania skriver:



    Skal det være pasteuriseret æggehvide?


    Det behøver du ikke når det skal bages. Det er kun hvis det skal spises råt:-)!

    Anmeld

    2. juni 2011

    ZamanogDania

    CamillaSoefelt skriver:



    Det behøver du ikke når det skal bages. Det er kun hvis det skal spises råt:-)!


    Ihhh du har reddet min dag søde. Jeg glemte nemlig at købe det. Men jeg har alm æg

    Anmeld

    2. juni 2011

    CamillaSoefelt

    ZamanogDania skriver:



    Ihhh du har reddet min dag søde. Jeg glemte nemlig at købe det. Men jeg har alm æg


    Dejligt og høre:-)!

    Anmeld

    2. juni 2011

    kamtok

    ZamanogDania skriver:



    Skal det være pasteuriseret æggehvide?



    Det brugte jeg - men da den skal bages i ovnen kan du også bruge alm. æggehvide. 

    Anmeld

    2. juni 2011

    iris-mor

    Den smager bare godt, og hvis du så også pensler den med chokolade bagefter er det bare mums, samt at væsken fra kagen ikke trænger ned i markronbunden.

    Glæder mig til at se billeder

    Anmeld

    2. juni 2011

    ZamanogDania

    iris-mor skriver:

    Den smager bare godt, og hvis du så også pensler den med chokolade bagefter er det bare mums, samt at væsken fra kagen ikke trænger ned i markronbunden.

    Glæder mig til at se billeder



    Det vil jeg gør til næste gang
    Kagen er til søndag, er meget spændt på hvad de siger til den.

    Anmeld

    [ Spring til toppen ]

    Gå til forsiden

    Gratis eksperthjælp

    Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.