Mimic skriver:
gulerods kage
200 g sukker
2 dl olie
4 æg
275 g mel
2 tsk bagepulver
1 tsk vanilla sukker
1½ tsk kanel
1 natron
4 revne gulerødder
1 dl rosiner
1 dl hakkede nødder
det hele røres sammen (gulerøder røres i til sidst)
nødder og rosiner kan udelades
bages ved 175 grader i ca 45 min
glasur
60 g margarine
2 1/4 dl flormelis
1 tsk vanilla
100 g fløde ost (gerne philadelphia, og ikke den fedtfattige.)
Det hele røres sammen med elpisker og lægges på når kagen er HELT kold
Skal det bruges til bradepande plejer jeg at gange både glasur og kage op 2 gange (altså dobbelt portion)
skal den blive ekstra luftig, så brug elpisker, til at piske det sammen med...
åhh den lyder bare rigtig lækker ... den bliver bagt sener i dag .. synes det lyder lækkert med nødder og rosiner... glæder mig.. er blevet sådan en kage gris efter jeg blev gravid igen 
Anmeld