Jeg er bare slet ikke typen der får kastet mig ud i det ....desværre.
Min opskriftsamling er stor, og kunne overbevise mange om, at jeg evner at kokkerere. Men de bliver sjældent taget i bru, og jeg er ikke særlig eksperimenterende og vovet, når det kommer til at kaste mig ud i nye ukendte retter.
Måske man burde gøre det mere. Det kunne jo være fedt at udvidde spekteret af retter, så det ikke primært er de samme 10-20 retter, der går igen og igen...
Jeg mister bare helt overblikket, når der skal ingredienser i, som jeg slet ikke kan udtale eller ved hvordan ser ud. Eller hvis det virker som noget der "nemt kan gå galt", eller tager alt for lang tid.
Det der fungerer bedst, herhjemme, er retter som er rimelig ligetil at gå til, og som ikke rækker meget ud over 30 min. tilberedningstid!
Min mand laver tit mad herhjemme - Uhh, dét er jeg heldig med! 
Og han får ind imellem lidt ny inspriration til retter med sig hjem, når han har lavet en ny ret på sit arbejde. Så en sjælden gang i mellem, så kommer der lige noget nyt på vores uge-plan 
Men jeg burde være bedre til at lave mad, end jeg er!
Og turde/gide udfordre det mere ved at kaste mig ud i flere nye retter.
HATTEN AF FOR JER SOM BARE LAVER ALLE MULIGE LÆKRE RETTER.
OG HVOR DET BARE LYKKES AT BLIVE EN SUCCES HVER GANG.
Anmeld