Eksperthjælp: Manglende bedring trods diverse behandlingsformer

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

1.785 visninger
0 svar
0 synes godt om
24. maj 2011

Kari Skovmand

"Manglende bedring trods diverse behandlingsformer"

Ja, nu skriver jeg alts¨¨ her i håb om hjælp!!

Han  er 5 mdr, født i  uge 34 med 2550g og 47 cm, er flaskebarn, han skriger hver gang han kommer om på siden og ligge., vi har prøvet zoneterapi - dræn - fysioterapi og kiropraktor og intet hjælper, går nu til kiropraktor (ffået 7 behandlinger - skal have 4 gange mere ihvert fald, sagde  hu), men syntes ik det har nogle effekt

 

Han går fuldstændig amok og slår med arme og ben når han kommer ned iog lægge, det er så frustrerende, da det også går ud over at han ik vil ha flasker mere, da han jo også kommer ned og lægge lidt ved de tidspunkter.

Hva ska keg efterhånden gøre?????Karis svar

Kære "ARGH"!

Tak for dit spørgsmål. Det lyder som en noget uholdbar situation, hvilket også afspejles i dit spørgsmål. Der er rigtig mange oplysninger jeg mangler, for at kunne danne mig et indtryk af problemet. Er det HVER gang jeres søn skal ned at ligge han går "amok"? Eller er det "kun" når han skal spise? Er det kun på siden han ikke vil ligge, eller vil han heller ikke ligge på ryggen og maven? Han han problemer i andre situationer, og er han ked af det generelt? Hvordan sover han? Har problemet varet lige siden fødslen, eller er det kommet senere? Er der sket noget med ham forud for problemet startede?

Det første man bør tænke ved problemer med at ligge ned er ganske rigtigt ørerne. Ligger drænet stadig som det skal, og er det kontrolleret hos egen læge/ørelæge om ørerne er ok? Derudover kan det være en god idé at sikre sig, at luftveje og lunger er helt i orden. Nogle børn kan have tendens til såkaldt "refluks", hvor mavemunden ikke lukker helt tæt, så der løber mad retur op i spiserøret når de kommer ned at ligge fladt, og det kan give ubehag/brænden som ved sure opstød. Det kan faktisk behandles medicinsk, så det kan være en idé at drøfte det med egen læge. Hvis jeres søn er meget ked af det generelt, er det under alle omstændigheder vigtigt med en lægelig vurdering, for også at sikre om hans trivsel generelt. Er det kun ved måltider der er problemer kunne det være maden der er noget galt med, og I kan evt. prøve at skifte til et andet produkt af modermælkserstatning, og gå mere over til grød, mos m.m.

Håber det kan hjælpe lidt, ellers er du velkommen til at skrive igen, med lidt flere oplysninger!

Held og lykke,

Mvh KariKari tilbyder grundig undersøgelse, kiropraktisk behandling og vejledning af ovennævnte problemer. Hun har klinik i Kolding, men har et godt kendskab til andre børnekiropraktorer rundt om i landet, og kan derfor henvise til en kiropraktor tæt på dig.

Se Karis hjemmeside: FlicFlac.dk

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.