Min søn æder også helt vildt, og vi havde mange problemer med at finde noget han vil have. Han er 5½ mdr. Jeg laver selv risgrød af økologisk fuldkornsrismel.
Herhjemme blander vi det i forholdet 1 del fuldkornsrisgrød* og 1 del hjemmelavet frugtgrød*. Så ryger det lige ned i løgneren:-) I store mængder!
Det er ikke dyrt hvis man bare kigger sig lidt om efter tilbud. Det behøver self ikke være økologisk, men jeg har ikke fundet det i andre udgaver. Og fuldkornsrismelet mætter altså bare bedre.
*Opskrift på frugtgrød:
Pærer/æbler i en mængde du synes (det kan sagtens fryses).
Du skærer frugten i grove tern. Putter det i en gryde og kommer vand over til det dækker. Koger til frugten er "mør". Blender og køler af.
*Opskrift på fuldkornsrisgrød:
1 dl fuldkornsrismel til 2 dl vand. Bring i kog under omrøring til det har konsistens som ymer(er lige det eneste jeg kan komme i tanke om:-))OBS det bliver lidt tykkere når det er kølet af. Tag af varmen og rør ca 2 tsk fedtstof i.
Begge dele kan holde sig ca 3 dage i køleskab.
Håber du kan bruge det:-)
Anmeld