Det kommer nok lidt an på, hvem du spørger
- og hvordan baby og babys mave har det.
Jeg ville så vidt muligt koge eller ovnstege kødet og ved pandestegning undgå brankning. Det skal selvfølgelig også fungere i praksis, så hvis hele familien skal have frikadeller, er det jo nemmest, hvis de små også kan spise med. Frikadeller kan forøvrigt steges i ovnen på en bageplade, så slipper man også for stegeosen og masser af fedt på panden. Farsen kan blandes med fintdelte eller mosede grøntsager.
I min bog "BABY - 100% naturlig uden tilsætning" gennemgår jeg babys spisekammer måned for måned. Her anbefaler jeg, at babys første kød er kylling ved 7 mdr. Kød er godt, og findelt kød er nemmere at fordøje for babyer end grød, og kød indeholder vigtige mineraler som jern og zink.
Ved 8 mdr. anbefaler jeg kalkun, lam og vildtkød. Og al slags kød fra 9 mdr.
Alt kød så vidt muligt økologisk, hellere lidt men godt. Prøv f.eks. gaardbutikkendirekte.dk.
Held og lykke med det!
Anmeld