Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Jeg har tænkt på at lave sådan en stor flot kage til min datters barnedåb, derudover vil jeg lave en masse chokolade muffins med den der "tykke glasur" jeg kan se folk laver.. Også ansigter på muffins'ne.. hvis i forstår Men jeg aner ikke hvordan man laver den der tykke glasur? Kan lige sætte billed af hvad jeg mener.. og hvordan kan man lave øjne og mund?? Plus skal man bage i silikone forme? For synes det splatter ud hvis det er papir.. Men vil gerne have de hæver lidt så de buler lidt op af formen som en rigtig muffin.. men kan jeg aldrig finde ud af.. kom endelig med råd og ideer
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
http://www.annetteskager.com/search/label/cupcakes
hej
jeg lavede fra dette link til vores tviilingers dåb, lavede chokolade og marcipan muffins, med en frosting overpå, så pynter du jo bare med drys, blomster ovs.... Super lækre kage luftige og dejlige..
Mine muffins har næsten altid splattet ud, men så fik en sådan en muffinsbradepande af min mor og nu bliver de bare så fine
Mht. frostingen/buttercreme ville jeg kigge under opskrifter
Held og lykke med det.
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128