Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
Endnu et par spørgsmål fra mig .. Er ved at stresse totalt over jeg skal lave kager IMORGEN !
Men de skal altså overtrækkes med marcipan .. Skal man så bruge smørcreme eller andet under , ligesom med mmf / fondant ? Eller "smelter" marcipan ikke ? Og hvis jeg f.eks. bruger nutella , tror I så det kan ses igennem marcipanen ?
Der skal blomster på den , og vil gerne have dem ned af kanten på kagen også .. Er vand godt nok til at holde en fondantblomst fast på marcipan ?
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Zafir skriver: Man behøver ikke smøre den op, som med fondant. Dog er marcipanen lidt mere gennemsigtig, så hvis det skal være rigtig flot, smør op med noget lyst inden under, eller dæk med fondant udenpå marcipanen.
Man behøver ikke smøre den op, som med fondant. Dog er marcipanen lidt mere gennemsigtig, så hvis det skal være rigtig flot, smør op med noget lyst inden under, eller dæk med fondant udenpå marcipanen.
Kan man ikke bare give den en gang smørcreme der hvor fyldet er ? :b Den er med lyse bunde nemlig .. Eller tror du det bliver underligt ?
Marcipan + fondant = MUMS (og en super flot og jævn kage)
Maja_4000 skriver: Kan man ikke bare give den en gang smørcreme der hvor fyldet er ? :b Den er med lyse bunde nemlig .. Eller tror du det bliver underligt ?
linemus skriver: Smørcremen er også med til at jævne overfladen, så den bliver glat og pæn, når du lægger fondanen over - det gælder også marcipan.Har du købt marcipanlåg eller ruller du det selv ud?
Smørcremen er også med til at jævne overfladen, så den bliver glat og pæn, når du lægger fondanen over - det gælder også marcipan.Har du købt marcipanlåg eller ruller du det selv ud?
Har fået en sød bager til at rulle det ud for mig (;
Hvad betyder det , at det er modellerbar marcipan ?
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128