Hvad bliver kagerne smurt i? :S

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

561 visninger
4 svar
0 synes godt om
29. april 2011

Anonym trådstarter

Har læst en del af trådene igennem herinde og der er simpelthen så mange forskellige bud men jeg forstår bare ikke hvad PCS eller PSC (husker ikke hvordan det stod) er?

Hvorfor smørre i dem op i noget inden fondante??

Og hvordan laver i helt firkantede hjørner med fondante?

 En ultra nybegynder i kageklubben

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

29. april 2011

Sunflower

Anonym skriver:

Har læst en del af trådene igennem herinde og der er simpelthen så mange forskellige bud men jeg forstår bare ikke hvad PCS eller PSC (husker ikke hvordan det stod) er?

Hvorfor smørre i dem op i noget inden fondante??

Og hvordan laver i helt firkantede hjørner med fondante?

 En ultra nybegynder i kageklubben



Jeg tror PSC står for palmin smørcreme.

Kagen bliver smurt op for at fyldet ikke kommer i kontakt med fondanten. Har læst at fyldet kan smelte fondanten - så derfor

Det med de skarpe kanter er også en gåde for mig Så jeg kigger lige lidt med

Anmeld

29. april 2011

Ida.

Opsmøringen har to formål - dels at holde fyld og fondant adskilt og dels for at gøre overfladen helt jævn. De skarpe kanter får du netop ved en god opsmøring - jeg gør ligesom hende her:

http://www.chokoladechok.com/2010/03/opsmring-af-firkantet-kage.html

Anmeld

29. april 2011

Anonym trådstarter

Tusind tak for jeres svar Men denne smørcrem - smager den kraftigt af smør??

Og hvordan laver i kanterne i fondanten helt firkantede?

Anmeld

30. april 2011

AndreasMor84

Anonym skriver:

Tusind tak for jeres svar Men denne smørcrem - smager den kraftigt af smør??

Og hvordan laver i kanterne i fondanten helt firkantede?



Nej palmincremen smager ikke meget af smør.. man kan evt. putte lidt hyldeblomst i, så den får en anden smag. 

Anmeld

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.