Eksperthjælp: Utrøstelig gråd og manglende søvn

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

3.395 visninger
0 svar
0 synes godt om
27. april 2011

Kari Skovmand

"Utrøstelig gråd og manglende søvn"

Hej Kari.

Vi blev d. 24.03.11 forældre til en velskabt dreng.

Vi har i den seneste tid, oplevet at han er vågen mellem 10 og 16 timer i døgnet. Han er som regel vågen hele dagen, sover lidt om aftenen, og nogle timer om natten. Han småspiser og skriger utrøsteligt (selvom bleen er skiftet, han lige har spist, bøvset o.s.v)

Og tit, når han har været oppe og bøvse midt i et måltid, og får flaske igen, skriger han når han får flasken i munden igen.

Det skal lige siges at han får modermælkserstatning (NAN 1)

Med venlig hilsen SWAKaris svar

Kære SWA

Jeres søn bør sove ca. 16 timer i døgnet nu hvor han er 5 uger gammel, og 8-14 timers søvn i døgnet er derfor for lidt. Da han samtidig er så ked af det, og ikke let at trøste, synes jeg I skal starte med at lade jeres læge vurdere ham. Det må være tid til 5-ugers undersøgelse netop i disse dage? Det er vigtigst frem for alt at sikre at jeres dreng er i trivsel, og at han tager på som han skal. 

Hvis jeres læge er tilfreds med hans udvikling og vækst, og ikke finder anledning til at foretage yderligere, synes jeg I skal finde en dygtig børnekiropraktor i jeres lokalområde. Søvnbesvær og utrøstelig gråd hos spædbørn er symptomer, vi ofte behandler med god effekt. 

Held og lykke med det hele

Venlig hilsen

KariKari tilbyder grundig undersøgelse, kiropraktisk behandling og vejledning af ovennævnte problemer. Hun har klinik i Kolding, men har et godt kendskab til andre børnekiropraktorer rundt om i landet, og kan derfor henvise til en kiropraktor tæt på dig.

Se Karis hjemmeside: FlicFlac.dk

Anmeld

Køb et abonnement på Vores Børn

Magasinet til dig med børn på 0-12 år

Priser fra 149 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.