Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd
jamen salaten er klar, og så tænkte jeg at jeg gerne vil have en ret hvor der skal en eller andet slags creme fraiche dip/dressing til, men hvad skal jeg lave?
Anmeld
Køb et abonnement på Vores Børn
Magasinet til dig med børn på 0-12 år
Priser fra 149 kr.
Maggieh skriver: jamen salaten er klar, og så tænkte jeg at jeg gerne vil have en ret hvor der skal en eller andet slags creme fraiche dip/dressing til, men hvad skal jeg lave?
Nachos med kyllinge stykker i, drysset over med ost, som du smelter i ovnen (Hvis det skal være lidt usundt )
Mut skriver: Nachos med kyllinge stykker i, drysset over med ost, som du smelter i ovnen (Hvis det skal være lidt usundt )
lyder riiigtig lækkert, men havde ikke lige tænkt at det skulle være så usundt hehe
Maggieh skriver: lyder riiigtig lækkert, men havde ikke lige tænkt at det skulle være så usundt hehe
Argh okay Har også en opskrift med kartofler, bacon stykker, kylling, og creme fraishe hvis det er , den er også lækker.
Mut skriver: Argh okay Har også en opskrift med kartofler, bacon stykker, kylling, og creme fraishe hvis det er , den er også lækker.
Hit med den
ovnbagte kartofler med grøntsagsfrikadeller
Maggieh skriver: Hit med den
Haha For det første er retten en "kold" ret, så tingene behøver ikke at være varme Du skræller og koger nogen kartofler...imens sætter du kyllingen i ovnen...bacon terninger, eller bacon skåret i fine stykker alt efter smag og behag, steger du på panden så de bliver sprøde (Husk at bacon skrumper meget, så tag mere på panden end du tror du får brug for)...når alle tingene er færdige, gør du dette når kartoflerne er kølet af:1. Hak kartoflerne i store tern og læg dem på et fad..2. Derefter "drysser" du kyllingen over, som du har revet/skåret til så små eller store stykker du vil have..3. Du blander lidt karry, paprika og salt i din creme fraishe og smager den til, så den har en smag DU synes godt om.3. Creme fraishen hæles over kyllingen, så du nærmest er igang med at lave en mad-lagkage 4. Til slut drysser du baconen ovenpå.FÆRDIG
Mut skriver: Haha For det første er retten en "kold" ret, så tingene behøver ikke at være varme Du skræller og koger nogen kartofler...imens sætter du kyllingen i ovnen...bacon terninger, eller bacon skåret i fine stykker alt efter smag og behag, steger du på panden så de bliver sprøde (Husk at bacon skrumper meget, så tag mere på panden end du tror du får brug for)...når alle tingene er færdige, gør du dette når kartoflerne er kølet af:1. Hak kartoflerne i store tern og læg dem på et fad..2. Derefter "drysser" du kyllingen over, som du har revet/skåret til så små eller store stykker du vil have..3. Du blander lidt karry, paprika og salt i din creme fraishe og smager den til, så den har en smag DU synes godt om.3. Creme fraishen hæles over kyllingen, så du nærmest er igang med at lave en mad-lagkage 4. Til slut drysser du baconen ovenpå.FÆRDIG
Uhmmmmm, det lyder godt Den ryger i gemmeren
Dot D skriver: Uhmmmmm, det lyder godt Den ryger i gemmeren
Ja, den er nu også rigtig lækker, mmh. Meget nem at lave Laver altid ekstra bacon og creme fraishe til, som jeg lægger i skåle ved siden af, så folk kan tage mere på deres ret, på deres egen tallerken, hvis de er vild med det
shiiiiiit det lyder LÆKKERT !!
taaak
[ Spring til toppen ]
Story House Egmont A/S Strødamvej 46 2100 København Ø TLF: 70 25 75 10 CVR: 83131128