Vask af flyverdragt: Sådan passer du på vintertøjet

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

294 visninger
0 svar
0 synes godt om
10. oktober 2017

Baby.dk

Fra Voresbørn.dk

Vask af flyverdragt: Sådan passer du på vintertøjet

Om du vælger en dyrere eller billigere flyverdragt, er det en udskrivning – og også en udskrivning, du kan regne med sæson efter sæson. Derfor vil vi alle gerne, at flyverdragten skal holde længst muligt og måske kunne gå i arv eller videresælges efter brug. Men det kræver, at du renser flyverdragten.

Hvordan vasker jeg min flyverdragt?

– Man skal endelig ikke vaske for meget på den, for det, der gør, at den er vand- og vindtæt, det udvander man langsomt ved vask. Et godt råd er at bruge sportsvaskemiddel, når man vasker den, fordi det beskytter overfladen. Og så man skal aldrig bruge skyllemiddel, det ødelægger simpelthen de tekniske kvaliteter i en flyverdragt! Et barn bliver oftest beskidt udefra, og dragten bliver sjældent rigtig beskidt indeni og trænger til en decideret vask, siger Helle Ghodt, direktør hos det danske børnetøjsfirma, Melton, som blandt andet producerer flyverdragter af mærket Mikk-line.

Må jeg tørretumble min flyverdragten?

Men når det er tid til en tur i maskinen, er det vigtigt, du følger vaskeanvisning, som desuden også kan hjælpe med information om, om dragten nu også tåler institutionens tørreskab eller tørretumbleren:

Læs resten

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+