10 tegn på, at du er en ’mombie’

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

329 visninger
0 svar
0 synes godt om
5. september 2017

Baby.dk

Fra Voresbørn.dk

10 tegn på, at du er en ’mombie’

Kender du begrebet ’mombie’? En mor-zombie? Du kender garanteret tilstanden, hvis du har små børn. Her er 10 tegn på, at du kan kalde dig mombie og supermor for at hænge i. Hvad kan du tilføje af skøre scenarier?

 

1. Du tager fejl af klokken, og laver aftensmad kl. 16.15, fordi din hjerne tilsyneladende er for træt til at kunne aflæse et analogt køkkenur, og dit indre ur er så off, at du ikke rigtigt kan mærke, om du er sulten eller ej. Eller om det er efter morgenmad, aftensmad eller en hel plade chokolade, du trænger til. Ingen hjælp dér.

 

2. Du varmer en tom kaffekop i mikroovnen, fordi du havde glemt, at du allerede havde tømt den. PS: det kunne den ikke tåle.

 

3. Når nu vi er ved kaffen, så kan det også godt ske, at du er kommet til at komme frugtmos i din mokka stedet for i grødtallerkenen ved siden af.

 

4. Det kan også godt være, du lige smagte om den stadig kunne drikkes, fordi du ikke orkede lave en ny kop, og poden krævede sin grød NU. (Det kunne den godt i en snæver vending.)

 

5. Når barnet vågner for gang nummer Gud ved hvor mange denne nat, og du oprigtigt ønsker, at det snart bare er morgen, så du i det mindste ikke skal blive ved med lige akkurat at kysse søvnen og blive rykket ud af den igen.

 

LÆS OGSÅ: Nybagt mor: 13 ting du ikke vil glemme

Læs resten

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+