Leder: Hvornår dyrker man tosomheden med sit barn, når man ikke længere er på barsel?

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

340 visninger
0 svar
0 synes godt om
31. august 2017

Baby.dk

Fra Voresbørn.dk

Leder: Hvornår dyrker man tosomheden med sit barn, når man ikke længere er på barsel?

Den første rejse gik til New York. Min søn var fire måneder gammel, og det var egentlig, hvis jeg skal være ærlig, lidt af en nødløsning. Min mand skulle afsted med job, og jeg kunne ikke overskue at være alene hjemme med den førstefødte i mere end en uge. Så vi tog med – lige dele spænding, glæde og bekymring. Flyvetur, storby og larm. Kunne man det med en baby? 

Bekymringen kunne jeg godt have sparet mig, for turen blev uforglemmelig. Viggo hyggede sig i bæresele eller klapvogn, folk var yderst hjælpsomme, og jeg selv skruede helt ned for tempoet og oplevede alt fra et nyt perspektiv.

Det gav blod på tanden. Til at se verden og åbne mine børns øjne for det, der er anderledes, end hvad de kommer fra.  I dag er mine drenge seks og tre år og har både været i Berlin, Rom, Hamborg og Paris. For man behøver ikke at rejse over Atlanten for at opleve andre kulturer. En weekend i Europa kan sagtens gøre det.

 

Første ferie med barn: Her er en ABC

 

I dette nummer af Vores Børe (der udkommer i dag, 31. august, red.), guider vi dig til storbyrejser i Europa. Vi har lavet et stort tema til dig, der gerne vil forlænge sommerens eventyr med et efterårs-get away. Der er masser af oplevelser i vente for hele familien.

Eller I kan gøre som Søren og Otto, der tog på far-søn-tur alene til Berlin.  For nogle måneder siden gjorde jeg det samme med min ældste søn. Stoltheden i hans øjne var ikke til at tage fejl af, da jeg annoncerede, at vi skulle på ’store-drenge-tur’ til Paris. ALENE. Uden far og lillebror. Bare Viggo, Mor og Mormor. Tre generationer, tre dage, to flyveture, én storby. Og med kun en regel: Man måtte spise croissanter og pandekager hver dag, til man revnede.

Læs resten

Anmeld Citér

3 numre af Vores Børn + 2 LEGO Storage bokse.

Spar 384 kr.

Køb her for kun 229 kr.

[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden

Gratis eksperthjælp

Det er gratis at søge hjælp hos vores eksperter - se alle eksperterne her.

Egmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+