3 apps til ulvetimen: Få ro på mens ungerne træner kreativitet, begreber og logik

Spring til sidste ulæste indlæg
Følg denne tråd

269 visninger
0 svar
0 synes godt om
9. januar

Baby.dk

Fra Voresbørn.dk

3 apps til ulvetimen: Få ro på mens ungerne træner kreativitet, begreber og logik

Mangler du ind imellem et lille frirum, hvor du ikke står for underholdningen? Med de rigtige apps er iPad’en det perfekte legetøj til junior – for eksempel når ulvetimen raser, og du skal koncentrere dig om madlavning eller andre ting. Du vil selvfølgelig gerne servere nogle gode oplevelser, så underholdningen ikke bare er tomme kalorier. Vi anbefaler her nogle apps, der støtter op om kreativitet, begreber og logik.

Slip fantasien løs med Kapu Bloom Tunes

Denne musik-app er rigtig fin til de mindste. Barnet skal farvelægge et frø, der skal vandes med magisk vand. Frøet vokser op gennem jorden og bliver til en blomst, som barnet kan farvelægge. Hver farve har en tone knyttet til sig, så de smukke blomster bliver ledsaget af fine melodier.

Stimulerer barnets musiske og kreative evner

App’en ‘Kapu Bloom Tunes’ er en fin kreativ app. Den er nem og intuitiv og kan benyttes uden hjælp fra mor og far. Det er en perfekt begynder app, der er egnet til de 1-3 årige. Den udforsker barnets kreative side, og med enkelte tryk og stryg på skærmen har barnet skabt noget unikt og flot. Musikken er fin og understøtter den søde grafik på en sjov og god måde, og der er både velkendte børnesange samt nye finurlige melodier. Barnet kan ikke lave noget forkert, og elsker dit barn musik, så er ‘Kapu Bloom Tunes’ et godt valg.