Brevkassen

Stil spørgsmål til vores eksperter. Det er gratis og du er altid anonym.
Bemærk at spørgsmål og svar offentliggøres her på Baby.dk.

Bemærk, hvis du skriver til vores jordemoder så tilføj hvor langt du
er i en evt. graviditet, og om du er første- ellers fleregangsfødende.


Vi er glade for at kunne hjælpe dig. Før du kan modtage
dit svar, skal du venligst oplyse din e-mail adresse.

Læs mere om eksperterne

Baby.dk har tilknyttet følgende eksperter:

 • Børnefysioterapeut
 • Børnekiropraktor
 • Ernæringsekspert
 • Familierådgiver
 • Fødselscoach & doula
 • Jordemoder og ammekonsulent
 • Psykoterapeut og parterapeut
 • Pædagog
 • Scannings-sygeplejerske
 • Sexolog
 • Skilsmisserådgiver
 • Slyngevejleder
 • Smerteterapeut og alternativ baby- og børnebehandle
 • Spirituel coach
 • Sundhedsplejerske

Christina Haansbæk - Børnefysioterapeut

Christina Haansbæk

Børnefysioterapeuten kan svare på spørgsmål om f.eks. motorisk udvikling, hypermobilitet, kranieskævhed, stimulation af motorikken, motoriske miliepæle, tågang, finmotorik eller det sansemotoriske område.

Christina tilbyder udredning, råd og vejledning, motorisk testning samt behandling af børn i alderen 0-15 år. Typiske problemstillinger kan være motorisk forsinkelse, motorisk uro, hypermobilitet, kranie skævhed, usikker hånddominans samt sansemotoriske vanskeligheder. Christina er mobil børnefysioterapeut og kører i Hovedstadsområdet samt Nordsjælland.

Se Christinas hjemmeside: FysioterapiTilBørn.dk

Læs mere om Christina   Se Christinas brevkasse  


Kari Skovmand Kuhn - Børnekiropraktor

Kari Skovmand Kuhn

Kari kan besvare spørgsmål vedrørende spædbørn, der har en favoritside de gerne vil dreje hovedet til, kolikbørn, urolige børn, børn med søvnproblemer, børn med flade/skæve baghoveder og børn med forsinket motorisk udvikling. Desuden kan Kari besvare spørgsmål vedrørende fysiske skavanker under graviditeten, f.eks. rygsmerter, bækkensmerter, hovedpine eller fodproblemer.

Kari tilbyder grundig undersøgelse, kiropraktisk behandling og vejledning af ovennævnte problemer. Hun har klinik i Kolding, men har et godt kendskab til andre børnekiropraktorer rundt om i landet, og kan derfor henvise til en kiropraktor tæt på dig.

Se Karis hjemmeside: FlicFlac.dk

Læs mere om Kari   Se Karis brevkasse  


Sarah John - Ernæringsekspert

Sarah John

Sempers ernæringsekspert, Sarah John, har en kandidatgrad i ernæring og flere års erfaring inden for ernæring og fødevarer. Den periode hvor dit barn går fra udelukkende at få mælk til at spise rigtig mad er som regel sjov og spændende, men det kan også til tider være en frustrerende periode. Spørg Sarah hvis du har spørgsmål om dit barns mad det første år (0-12 måneder).

God mad giver glade maver og trygge forældre. Derfor ønsker vi i Semper, at dit barn får den bedste mad, og at du får den bedste viden om ernæring, og hvad der er godt for den lille mave. På Sempers hjemmeside finder du alle vores varianter, opskrifter, tips, og gode råd om barnets mad det første år. Og finder du ikke svar på dit spørgsmål, kan du spørge os om alt, der har med dit barns udvikling og ernæring at gøre. Vi er klar til at hjælpe dig, når der er noget, du gerne vil vide mere om.

Se Sarahs hjemmeside: www.semper.dk

Læs mere om Sarah   Se Sarahs brevkasse  


Linda Stæhr - Familierådgiver

Linda Stæhr

Linda Stæhr er selvstændig familierådgiver under navnet Trivsel i Familien. Linda skriver og rådgiver primært indenfor: Familieliv, børns søvn, opdragelse, børns udvikling, trodsalder og lignende. Linda Stæhr har 7 års erfaring som pædagog (0-6 års området), er uddannet Master Practitioner i NLP og halvvejs i en treårig coach- og fireårig psykoterapeutuddannelse.

Linda Stæhr tilbyder foredrag og rådgivning af småbørnsforældre. Omdrejningspunktet er at give konkrete her-og-nu løsninger til hverdagen, og give forældrene styrke til at imødegå fremtidige udfordringer i familien med kærlighed, handleparathed og stor autoritet.

Se Lindas hjemmeside: Trivselifamilien.dk

Læs mere om Linda   Se Lindas brevkasse  


Karina Isolde Balslev - Fødselscoach & doula

Karina Isolde Balslev

Karina er uddannet fødselscoach, doula og kostvejleder og besvarer spørgsmål omkring sund og naturlig fødsel, professionel fødselshjælp, alternativ smertehåndtering, afklaring af ønsker for fødslen, barnets liv før, under og efter fødslen, hjemmefødsel, udformning af fødselsplan og alternative redskaber til brug under graviditet og fødsel.

Karina tilbyder alternativ fødselsforberedelse med udgangspunkt i den sunde og naturlige fødsel som individuelle forløb i Gentofte og privat, hold og workshops i København og fødselshjælp i Københavnsområdet.

Se Karinas hjemmeside: TrygFoedsel.dk - her kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet og få "3 tips til en tryg fødselsoplevelse" ganske gratis.

Læs mere om Karina   Se Karinas brevkasse  


Karen Bøhrnsen - Jordemoder og ammekonsulent

Karen Bøhrnsen

Karen arbejder som jordemoder på sygehus og har ved siden af sin egen klinik med jordemoderydelser. Karens kerneydelser i hendes private klinik er oplæring i fødselsteknikker, jordemoderkonsultationer og ammevejledning. På sygehuset har karen stor erfaring med både normale som komplicerede fødsler. Desuden har hun arbejdet som hjemmefødselsjordemoder i 1 1/2 år. Ud over at være jordemoder har Karen også taget en uddannelse som coach og hun er certificeret ammerådgiver (IBCLC). Hun underviser og holder foredrag om amning for både kollegaer, gravide, studerende og sundhedsplejersker.

Karen tilbyder i brevkassen personlig og individuelt tilpasset vejledning i graviditet, fødsel, barsel og ikke mindst i amning.

Se Karens hjemmeside: www.jordemoder.net

Læs mere om Karen   Se Karens brevkasse  


Gitte Sander - Psykoterapeut og parterapeut

Gitte Sander

Gitte Sander er psykoterapeut og parterapeut. Hendes fagområde dækker alle almindelige aspekter af psyke, parforhold og samliv. Hun har mange års erfaring i at arbejde med psykoterapi og kan svare på spørgsmål vedrørende børn, unge og voksnes psykologiske udvikling, psykiatri, livskriser. Inklusive fx . spørgsmål om parforholds- eller singlelivs-problematikker, reaktioner efter at have fået et barn, at miste et barn, at få et handicappet barn, samlivsfølger efter fertilitetsbehandling, reaktioner efter adoption og lignende.

Gitte modtager enkeltpersoner og par i terapi, ligesom hun afholder mindfulnessgrupper, udviklingsgrupper, samt weekend workshops for par. Hun er forfatter til bogen "Grib kærligheden"

Se Gittes hjemmesider: www.gittesander.dk og www.gribkærligheden.dk

Læs mere om Gitte   Se Gittes brevkasse  


Trine Andreasen - Pædagog

Trine Andreasen

Som pædagog dækker Trine spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling. Trine tager udgangspunkt i, at alle forældre kan have brug for en udefra, der lytter og stiller spørgsmål og på den måde få rettet op på de små skævheder der er i vores opdragelse af børn.

Trine yder personlig rådgivning, i spørgsmål omhandlende opdragelsen, institutionslivet, trivsel, leg og børns sociale udvikling enten via e-mail eller ved at kommer ud i jeres hjem, hvor I føler jer trygge og derved bedre kan fortælle om de vanskeligheder I oplever. Endvidere holder Trine foredrag inden for 3 overordnet områder. Det, som hun kalder naturlig opdragelse, børn laver mad og natur oplevelser både med og uden et pædagogisk indhold.

Se Trines hjemmeside: www.naturligopdragelse.dk

Læs mere om Trine   Se Trines brevkasse  


Rikke Nielsen - Scannings-sygeplejerske

Rikke Nielsen

Rikke er sygeplejerske med speciale i ultralydsscanninger, og kan besvare spørgsmål omkring scanning, graviditet og fosterets udvikling.

Professionelle og personlige ultra- lydscanninger af gravide i både 2D og 3D/4D.

Se Rikkes hjemmeside: Scanningsklinikken.dk

Læs mere om Rikke   Se Rikkes brevkasse  


Vivi Hollænder - Sexolog

Vivi Hollænder

Vivi er sexolog på fuld tid med egen konsultation i Frederiksberg, hvor hun blandt andet hjælper par til at få et velfungerende og tilfredsstillende sex- og samliv.

Vivi har mange års erfaring og stor viden omkring de samlivsproblemer, der kan opstå i forbindelse graviditet, fødsel og familieforøgelse. Hvad sker der med sexlivet, når man går fra at være kærester til at være en familie på 3 eller flere? Det er næsten uundgåeligt, at der sker ændringer og at disse nogle gange giver anledning til usikkerhed, konflikter eller bekymringer for det fremtidige sexliv.

I Vivis brevkasse kan du få svar på alle spørgsmål, der vedrører din eller din partners seksualitet eller jeres fælles sexliv.

Se Vivis hjemmeside på: Bedresexliv.dk

Læs mere om Vivi   Se Vivis brevkasse  


Skilsmissebarnet - Skilsmisserådgiver

Skilsmissebarnet

Charlotte og Julie – begge fra ”Skilsmissebarnet” - har mange års erfaring med skilsmisseramte forældre. De har begge arbejdet ”på den anden side af bordet” som jurister i Statsforvaltningen, kommunen og Ankestyrelsen og kender derfor myndighederne indefra. Charlotte og Julie rådgiver i alle faser af skilsmissen med spørgsmål vedrørende samvær, forældremyndighed, bopæl, børnebidrag, separation og skilsmisse.

Charlotte og Julie tilbyder kompetent juridisk skilsmisserådgivning om primært samvær, forældremyndighed og bopæl. Hjælpen ydes både til den enkelte forælder, men også fælles rådgivning til begge forældre. Fokus er altid på barnet og på at søge mindelige løsninger. Det er langt det bedste for børnene, hvis forældrene kan indgå holdbare juridiske aftaler fremfor at føre dyre og opslidende retssager.

Se hjemmeside: www.skilsmissebarnet.dk

Læs mere om Skilsmissebarnet   Se Skilsmissebarnets brevkasse  


Sarah Nesbigall - Slyngevejleder

Sarah Nesbigall

Sarah er uddannet slyngevejleder og Kangatrainer og kan besvare dine spørgsmål om brug og valg af slynger, vikler og bæreseler. Frie hænder, en tryg baby og færre timer med gråd er tre af de mange fordele du får ved at bære din baby. Du kan fx spørge om barnets ergonomi og sikkerhed i slyngen, bærepositioner (mave, ryg, hofte), valg af bæresele, forskellige bindinger med vikler, tilknytning, babybæring i specielle situationer såsom handicap eller for tidlig fødsel mm.

Sarah er kvinden bagved AbeUnger og vejleder forældre i brugen af slynger i workshops og 1:1 vejledninger. Hun sælger udvalgte slynger, vikler, bæreseler og andre naturlige babyprodukter og giver kurser i Kangatraining, efterfødselstræning med baby i bæresele, i Sønderborg og omegn.

Se Sarahs hjemmeside: abeunger.dk

Læs mere om Sarah   Se Sarahs brevkasse  


Louise Carina Haagen Bue - Smerteterapeut og alternativ baby- og børnebehandle

Louise Carina Haagen Bue

Som baby- og børnebehandler og smerteterapeut dækker hendes fagområde behandling af baby og børn med fx ondt i maven, kolik, mellemørebetændelse og snotnæser, samt at hjælpe klienter til en forståelse af smerter og behandlingsmuligheder.

Louise Carina underviser i hjemmebehandling af dit barn, afholder workshops om smerteforståelse og behandler klienter med zoneterapi, akupressur, akupunktur og massage. Ligeledes afholder jeg mødre-/barn wellness arrangementer i mødregrupper.

Se Louises hjemmeside: Mamashouse.dk

Læs mere om Louise   Se Louises brevkasse  


Anne-Mette Arnbak Gammelgaard - Spirituel coach

Anne-Mette Arnbak Gammelgaard

Som spirituel coach tilbyder Anne-Mette antroposofisk pædagogisk rådgivning, terapi og meditation til familier, grupper, enkeltpersoner og virksomheder. Hun har desuden speciale i særligt sensitive børn og har fokus på familiestrukturen og familiens daglige rytme, samt nærvær i nuet. ”Ofte kan små ændringer, der er svære at få øje på, gøre en stor forskel.”

Anne-Mette byder ind med støtte og rådgivning til en mindfull og nærværende tilgang i en hverdag med de mange udfordringer der nu engang er. Anne-Mette henvender sig til enkeltpersoner eller grupper - eks. mødregrupper hvor såvel samtale,støtte og meditation vil være på programmet. Har du et barn/er i en gruppe med fokus på særlige behov, byder Anne-Mette ind med indgående viden såvel pædagogisk som terapeutisk/holistisk.

Se Anne-Mettes hjemmeside: paradisæblet.dk

Læs mere om Anne-Mette   Se Anne-Mettes brevkasse  


Lisbeth Jess - Sundhedsplejerske

Lisbeth Jess

Sundhedsplejerske og Familiekonsulent. Råd og støtte til børn i alle aldre og deres forældre.

Lisbeth kan kontaktes til private sessioner i hjemmet.

Se Lisbeths hjemmeside: Dit-barn.dk

Læs mere om Lisbeth   Se Lisbeths brevkasse  

Få gratis eksperthjælpEgmont Publishing A/S
Strødamvej 46
2100 København
CVR: 83131128
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+
Cookie information
Denne hjemmeside bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.