Opret gratis profil  

Raclette til nytår--- idéer??

Visninger: 4.463   Svar: 39

1234 »

Profilbillede for 2babygirls Denne profil har Foto Garanti
10 lodder
Madeleine 10.10.10 Anemone 06.02.13
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010

Vi har besluttet os at i år skal vi ikke have traditionel sønderjysk nytårs mad  PiV!!

Men så er jeg så lidt på bar bund med det her raclette...

Jeg ved godt der er kød og grøntsager, men nogen der har ideer til menuen af hvad jeg skal købe ind til, som vi kan stege ???

Til salg:
Profilbillede for TinaPina
0 lodder
nu med lillebror i maven ?
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010
Det skal vi heller ikke ØV

Nå men oksekød er rigtig rigtig godt, og så en masse forskelligt marineret fjerkræ er godt.
Æg til små æggekager og bacon til det.
Feta er godt lunet med enten æg eller bare sådan til salaten.
dunser lavet af medister er også rigtig godt, de skal bare ikke være for store.
Svinekød bliver ofte tørt, så gå udenom det.
Du kunne jo godt have nogle kålpølser i skiver at smide på


Eeeelsker raclette
Profilbillede for 2babygirls Denne profil har Foto Garanti
10 lodder
Madeleine 10.10.10 Anemone 06.02.13
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010
TinaPina skriver:

Det skal vi heller ikke ØV

Nå men oksekød er rigtig rigtig godt, og så en masse forskelligt marineret fjerkræ er godt.
Æg til små æggekager og bacon til det.
Feta er godt lunet med enten æg eller bare sådan til salaten.
dunser lavet af medister er også rigtig godt, de skal bare ikke være for store.
Svinekød bliver ofte tørt, så gå udenom det.
Du kunne jo godt have nogle kålpølser i skiver at smide på


Eeeelsker raclette



Uhh hvordan laver du det ud af medister??? presser du bare kødet ud af "posen" ??

Til salg:
Profilbillede for TinaPina
0 lodder
nu med lillebror i maven ?
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010
Tina&Martin skriver:



Uhh hvordan laver du det ud af medister??? presser du bare kødet ud af "posen" ??



Jeps jeg maser det bare ud i små klumper og former det med en teske.

Nogle gange kommer der lidt løg eller peberfrugt i. Måske lidt ost også var en god ide. Dét vil jeg da i hvert fald selv prøve næste gang

Det smager så godt!
Profilbillede for 2babygirls Denne profil har Foto Garanti
10 lodder
Madeleine 10.10.10 Anemone 06.02.13
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010
TinaPina skriver:



Jeps jeg maser det bare ud i små klumper og former det med en teske.

Nogle gange kommer der lidt løg eller peberfrugt i. Måske lidt ost også var en god ide. Dét vil jeg da i hvert fald selv prøve næste gang

Det smager så godt!



Uhh du er genial !!
Mpske vi skulle holde raclette aften i det nye år !!

Til salg:
 
Profilbillede for maimik
0 lodder
elsker mine dejlige børn.
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010
Tina&Martin skriver:

Vi har besluttet os at i år skal vi ikke have traditionel sønderjysk nytårs mad  PiV!!

Men så er jeg så lidt på bar bund med det her raclette...

Jeg ved godt der er kød og grøntsager, men nogen der har ideer til menuen af hvad jeg skal købe ind til, som vi kan stege ???



hejsa.

vi plejer hvert år at få raclette. vi gør det vi ringer  til vores slagter og siger vi skal have noget kød til raclette og til hvor mange personer vi er. så laver vores slagter alt mulig forskellingt slags kød, kalkun, kylling,onkekød,svenske kødboller,coktailpøser med og uden bacon osv. så køber vi salat, peberfrugt,friske champion,tomater,agurk. og så laver jeg æggekage til at putte i de små tallerker der hører til.

i år laver jeg så promfritter og bernaise sovs til da vi har alle har børn med. vi bliver ca 10 pers.

det er jo kun fantasien som sætter grænsen..

Profilbillede for TinaPina
0 lodder
nu med lillebror i maven ?
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010
Tina&Martin skriver:



Uhh du er genial !!
Mpske vi skulle holde raclette aften i det nye år !!



Det lyder som en godt ide!

Vi havde også raclette det første nytår, det er skide nemt, og det er jo fordelen. Og det tager lang tid at spise, så aftenen bliver ikke lang. Til gengæld var der meget lidt plads til desserten hehe...
Profilbillede for 2babygirls Denne profil har Foto Garanti
10 lodder
Madeleine 10.10.10 Anemone 06.02.13
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010
maimik skriver:



hejsa.

vi plejer hvert år at få raclette. vi gør det vi ringer  til vores slagter og siger vi skal have noget kød til raclette og til hvor mange personer vi er. så laver vores slagter alt mulig forskellingt slags kød, kalkun, kylling,onkekød,svenske kødboller,coktailpøser med og uden bacon osv. så køber vi salat, peberfrugt,friske champion,tomater,agurk. og så laver jeg æggekage til at putte i de små tallerker der hører til.

i år laver jeg så promfritter og bernaise sovs til da vi har alle har børn med. vi bliver ca 10 pers.

det er jo kun fantasien som sætter grænsen..



Vi bliver intimt - kun 4 mennesker

Hmm hvad kommer du så ca af med hos din slagter ??

Til salg:
Profilbillede for 2babygirls Denne profil har Foto Garanti
10 lodder
Madeleine 10.10.10 Anemone 06.02.13
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010
TinaPina skriver:



Det lyder som en godt ide!

Vi havde også raclette det første nytår, det er skide nemt, og det er jo fordelen. Og det tager lang tid at spise, så aftenen bliver ikke lang. Til gengæld var der meget lidt plads til desserten hehe...



Nej nemlig.. piv smart...

Pia står for desserten, noget kage noget med frugt til...

Men så kan man jo sidde længe og hygge på den måde...

Til salg:
Pia.
 
Besvar indlæg Anmeld indlæg
16. december 2010

Vi skal også have raclette i år... en lækker forret og så raclette til hovedret...

ALT kan bruges... små pølser (dem i plast pakker fra netto er bedst), bacon, mini hakkebøffer, mørt kød i tern, mørbrad, peberfrugter, champinoner, cherry tomater og ja alt hvad man kan lide...

I skufferne under kan man lave en æggekage ... jeg laver en med æg, mælk, godt med krydderier, hakket peberfrugter og en smule bagepulver så drysser jeg ost på toppen inden den sættes ind (skuffen)

som tilbehør laver jeg lidt forskellige salater, en bage kartoffel med krydder smør og nogle gode dressinger...

her er det kun fantasien der sætter grænser...

Velbekomme....

Knus Pia.

1234 »
Gå til kategorien "Madopskrifter"
Til forsiden



© 2014 Baby ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
CVR: 31753333