Opret gratis profil  

Hjælp til opskrift ?

Visninger: 1.702   Svar: 24

« 123

Profilbillede for mariamiss6 Denne profil er PLUSmedlem Denne profil har Foto Garanti
0 lodder
Jeg er FOR baby.dk OG Staff :D
LilleMor10 skriver:

 

har sendt det i en mail



Godt så
 
LilleMor10 skriver:

Hej kagedamer 

Min kæreste syntes vi skal have en kage med noget abrikos og noget makron halløj ? helst i mousse form, er der nogen der har en opskrift eller en idé til hvordan jeg skal få udført dette ?? 



Hejsa.

Jeg lavede abrikos mousse i  min datters dåbskage i lørdags 

Kog 200 g tørrede abrikoser i et par minutter så de bløder godt op. Tilsæt 75 g sukker. Blend til en lind mos med en stavblender og tilsæt 6 udblødte blade husblads. Afkøl til stuetemperatur og tilsæt ½ l piskefløde. Stil den på køl til den er stivnet. Rør forsigtigt i den før du lægger den i kagen 

Min mousse var lavet på svovlede abrikoser fra schweiz, som er ret sure, så tror med fordel du kan tilsætte lidt citronsaft 

Rikke

 
Ploffer skriver:

 

Hejsa.

Jeg lavede abrikos mousse i  min datters dåbskage i lørdags 

Kog 200 g tørrede abrikoser i et par minutter så de bløder godt op. Tilsæt 75 g sukker. Blend til en lind mos med en stavblender og tilsæt 6 udblødte blade husblads. Afkøl til stuetemperatur og tilsæt ½ l piskefløde. Stil den på køl til den er stivnet. Rør forsigtigt i den før du lægger den i kagen 

Min mousse var lavet på svovlede abrikoser fra schweiz, som er ret sure, så tror med fordel du kan tilsætte lidt citronsaft 

Rikke



OBS : Piskefløden skal selvfølgelig piskes til flødeskum inden du vender den i abrikosmosen. (sorry...klokken er næsten 2 og jeg er MEGET træt &nbsp

Profilbillede for LilleMor10
0 lodder
så vare det ikke længe før viktor bliver 2 år
Ploffer skriver:

 

Hejsa.

Jeg lavede abrikos mousse i  min datters dåbskage i lørdags 

Kog 200 g tørrede abrikoser i et par minutter så de bløder godt op. Tilsæt 75 g sukker. Blend til en lind mos med en stavblender og tilsæt 6 udblødte blade husblads. Afkøl til stuetemperatur og tilsæt ½ l piskefløde. Stil den på køl til den er stivnet. Rør forsigtigt i den før du lægger den i kagen 

Min mousse var lavet på svovlede abrikoser fra schweiz, som er ret sure, så tror med fordel du kan tilsætte lidt citronsaft 

Rikke



lyder lækkert ! jeg havde næsten opgivet at finde en opskrift, hvad puttede du i din kage ud over abrikos moussé ?? 

 
LilleMor10 skriver:

 

lyder lækkert ! jeg havde næsten opgivet at finde en opskrift, hvad puttede du i din kage ud over abrikos moussé ?? 



Jeg lavede den med lyse bunde og Mocca creme 

« 123
Gå til kategorien "Snak om kager"
Til forsiden



© 2014 Baby ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
CVR: 31753333