Haste spørgsmål ang. opsmøring af kage inden Fondant.

Visninger: 3.999   Svar: 13

Spring til sidste ulæste indlæg Følg denne tråd

21. januar 2010

Alexis - i den virtuelle verden!

Hej piger, er der nogen af jer der ved, og evt. har prøvet at smøre kagen op inden Fondant, med toblerone creme?

Og hvordan får i det bedste resultat?


Til salg:
21. januar 2010

Anasmor

Profilbillede for Anasmor
4
Tror på at det man giver får man tilbage..også det negative... så tænk dig om...

Jeg smører altid kun op med creme der stivner, så kan ikke hjælpe dig med svar til toblerone cremen... desværre


21. januar 2010

Alexis - i den virtuelle verden!

Anasmor skriver:

Jeg smører altid kun op med creme der stivner, så kan ikke hjælpe dig med svar til toblerone cremen... desværre



Hvilken creme???


Til salg:
21. januar 2010

Anasmor

Profilbillede for Anasmor
4
Tror på at det man giver får man tilbage..også det negative... så tænk dig om...

Enten palminsmørcremen, mælk dog erstattet med drikkeklar hyldebærsaft, og så minus 25 % af flormelisen... kan ikke lide når den bliver så sød.. eller nutellacremen.... den er super hurtig at smække sammen..

 


21. januar 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator

Det tror jeg bliver noget smat. Det skal være noget der stivner. Som smørcreme, nutella eller lignene.

jeg gjorde det engang med vaniliecreme, frodi jeg ikke vidste hvorfor man skulle smøre den og det blev noget smat. Den flød helt ud.


21. januar 2010

Moderator

Profilbillede for Moderator
Anasmor skriver:

Enten palminsmørcremen, mælk dog erstattet med drikkeklar hyldebærsaft, og så minus 25 % af flormelisen... kan ikke lide når den bliver så sød.. eller nutellacremen.... den er super hurtig at smække sammen..

 



palmin smørcreme?! WAS IST DAS??? Og smager det godt?... Altså at spise palmin?


21. januar 2010

Alexis - i den virtuelle verden!

Zafir skriver:



palmin smørcreme?! WAS IST DAS??? Og smager det godt?... Altså at spise palmin?



Ja den har jeg også tygget på. Mange siger at det virker, og man kan tilsætte lidt smag så den bliver ekstra lækker.

Nogle erstatter også lidt af smøret med palmin.


Til salg:
21. januar 2010

Anasmor

Profilbillede for Anasmor
4
Tror på at det man giver får man tilbage..også det negative... så tænk dig om...
Zafir skriver:



palmin smørcreme?! WAS IST DAS??? Og smager det godt?... Altså at spise palmin?



Ja sådan tænkte jeg også.. men den er inde på MIN MAVE under opskrifter... Den bliver SUPER luftig, (skal piskes i 10 min) og stivner in no time... smører den op en gang, køler den 3-7 min, smører op igen og så på med mmf´en... du bliver ikke skuffet...

 


21. januar 2010

Alexis - i den virtuelle verden!

Zafir skriver:

Det tror jeg bliver noget smat. Det skal være noget der stivner. Som smørcreme, nutella eller lignene.

jeg gjorde det engang med vaniliecreme, frodi jeg ikke vidste hvorfor man skulle smøre den og det blev noget smat. Den flød helt ud.



Jeg lavede hvid chokolade creme forleden, og da hvid chokolade jo er cacaosmør, blev det faktisk ret stift.

Hm...Jeg må lade det komme an på en prøve en dag,så skal jeg nok vende tilbage


Til salg:
21. januar 2010

Anasmor

Profilbillede for Anasmor
4
Tror på at det man giver får man tilbage..også det negative... så tænk dig om...

Kig evt her.. der er masser af gode frostings...

http://www.min-mave.dk/grupper/kager/subject-8638.htm

Den jeg snakkede om hedder "smørcreme med palmin"... og man kan SAGTENS halvere den, der bliver en ret stor portion af bare halvdelen..

Men som sagt, jeg tilsætter MAX 350 g flormelis til en halv portion og hælder gerne dobbelt så meget hyldebærsaft i (drikkeklar, ikke det koncentrerede...) den stivner alligevel, men er super at arbejde med...


[ Spring til toppen ]

Gå til forsiden


© 2014 Baby ApS
Brovej 20 A
8800 Viborg
CVR: 31753333
Bliv fan på Facebook
Baby.dk på Google+
Cookie information
Denne hjemmeside bruger cookies.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies.